Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Είπαν το νερό... νεράκι στην Κατούνα.


Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της Κατούνας σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που το νερό είναι κομμένο στο μισό χωριό, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα στα νοικοκυριά και στα μαγαζιά του χωριού.
Κάθε καλοκαίρι, μας είπαν, αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα και ξυπνάμε με βάρδιες τα βράδια για να πετύχουμε καμία ώρα με νερό και να γεμίσουμε κουβάδες για να έχουμε. Κάποιοι είπαν ότι δεν έχουν νερό εδώ και πέντε μέρες, ενώ άλλοι μίλησαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Νομίζουμε ότι ο Δήμαρχος Μεδεώνος Γιάννης Σεραφής θα πρέπει να επιληφθεί του προβλήματος και να δώσει άμεσα λύση, που δεν θα είναι προσωρινή, αλλά μόνιμη.
Από xiromeronews

1 σχόλιο:

  1. Ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. Ηλίας Πολατίδης απέστειλε προς το Δ.Σ. της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης την παρακάτω επιστολή:

    "Σας γνωστοποιώ ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας για παρουσία μου στην ομιλία του κ. πρωθυπουργού στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εις ένδειξιν διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη προεδρία της ΔΕΘ ΑΕ από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντίνου* ο οποίος κατά το παρελθόν εξέφρασε προκλητικότατες ανθελληνικές, μειοδοτικές και φιλοσκοπιανές απόψεις και τις οποίες αρνείται να αναιρέσει. Ένας καταξιωμένος οικονομικός και κοινωνικός θεσμός όπως αυτός της ΔΕΘ, για τον οποίον υπερηφανεύεται η Μακεδονία, αλλά και όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί να διοικείται από κάποιον πού στηρίζει τις εις βάρος της Πατρίδας μας και της εθνικής ευαισθησίας του λαού μας σκοπιανές επεκτατικές βλέψεις και να δηλώνει ότι είναι ένας ελληνόφων Ευρωπαίος και όχι Έλληνας!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή