Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Γρηγορόπουλος: τρίτος δρόμος δεξιά;


Παρά τα όσα διαρρέουν σχετικά με την δήθεν βέβαιη κάθοδο του Δημήτρη Σταματη στις εκλογές του Νοεμβρίου για τον δήμο Αγρινίου, η κατάσταση παραμένει ρευστή στο στρατόπεδο της κεντροδεξιάς παράταξης, μαζί με όλα τα προβλήματα βέβαια που ταλανίζουν τον χώρο, μετά της συντριβή του περυσινού Οκτωβρίου και τις βαθιές πληγές που άφησε πίσω της η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.
Είναι δεδομένο πως ούτε ο Σταμάτης, ούτε ο Γιώργος Παπαναστασίου θέλουν να διεκδικήσουν τον δήμο κι έτσι οι επιτελείς της Ρηγίλλης αναζητούν και εναλλακτικά πρόσωπα που μπορούν όμως να σηματοδοτήσουν την ανανέωση και την δυναμική που θέλει να έχει η ΝΔ στις εκλογές αυτές.
Έτσι εκτός από τον Νίκο Καζαντζή τελευταία μαθαίνουμε πως βολιδοσκοπείται και ο μηχανικός και πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννης Γρηγορόπουλος, που πρόκειται μετά τον δεκαπενταύγουστο να έχει επαφές στην Αθήνα, ώστε να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο. Βασική προϋπόθεση να δούμε φυσικά τον Γρηγοροπουλο υποψήφιο είναι η μη κάθοδος των Σταμάτη – Παπαναστασίου που και οι δύο δεν έχουν και την καλύτερη διάθεση γι’αυτήν την προοπτική.
Πολλά τοπικά στελέχη πάντως τονίζουν πως το θέμα πρέπει να κλείσει μέσα στον Αύγουστο μιας και ο Μοσχολιός έχει ήδη σημαντικό χρονικό προβάδισμα προετοιμασίας.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός και ηθικός , ικανός και αποτελεσματικός ο Γρηγορόπουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακαρι επιτελους αρχισαν να βλεπουν πραγματι καλες επιλογες τον γρηγοροπουλο τον πανε ολοι και του σαλονιου και του λιμανιου και απο ολα τα κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλος ο γρηγοροπουλος αλλα ας κατεβει με τον σταματη αρχηγο για να βγει και ο συνδιασμος και ο ιδιος σιγουρα θα ειναι στην πρωτη τριαδα γιατι το αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή