Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

"Στα κάγκελα" ο Τέγας, "μύλος" στο Μεσολόγγι...


Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί τελικά το γκάλοπ του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, μιας και οι πληροφορίες που έρχονται από χθες δείχνουν πως η σχετική διαδικασία τελικά δίχασε αντί να ενώσει. Υποψήφιοι για το χρίσμα, φέρονται δυσαρεστημένοι για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η δημοσκόπηση και ήδη ο Γιάννης Τέγας, όχι μόνον δεν συναινεί με το προβάδισμα και την πιθανή στήριξη στον Ψαράκη αλλά αφήνει να εννοηθεί πως θα προχωρήσει αυτόνομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Αιχμή του Μεσολογγίου, τόσο ο Πανος Κατσούλης, όσο και ο δήμαρχος Οινιάδων Αντώνης Αλετράς, επίσης δεν φαίνεται να ακολουθούν τον κ. Ψαράκη.
Από την άλλη οι εξωφρενικοί όροι που θέτουν υποψήφιοι από τη ΝΔ και ειδικά ο κ. Κοντός, έχουν εκνευρίσει αφάνταστα τους Νεοδημοκράτες στην περιοχή, που φαίνεται πως συσπειρώνονται γύρω από τον Νίκο Μουρκούση που έχει καταδικάσει τη διαδικασία, μιλώντας για γελοιότητες..

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΕΙΠΕΣ? ΤΙ ΩΡΑ? Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ Η' ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ κ. ΣΥΝΤΑΚΤΑ! Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ!!!! ΚΑΙ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΕ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!
    ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ, ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή