Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Βολές στους πρώην «συντρόφους» από την Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση είναι χειρότερη απ’ όλες


«Βολές» στην κυβέρνηση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου…


«Αυτό που δείχνει να θέλει ο κύριος Μητσοτάκης είναι να παρατείνει όσο το δυνατόν περισσότερο τον βίο αυτής της κυβέρνησης», υπογραμμίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη της στην τηλεοπτική εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», εκτιμά ότι ο κ . Μητσοτάκης «απλά μιλά για εκλογές χωρίς να το εννοεί και ότι δίνει άλλοθι στην κυβέρνηση να μιλά ως δήθεν αριστερή και να πάρει μια παράταση χρόνου».
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεταξύ άλλων μιλά για το πρόγραμμα και τους στόχους του κόμματος της, για την θητεία της ως πρόεδρος της Βουλής και για την αναγκαιότητα εξυγίανσης του πολιτικού συστήματος με επανεκκίνηση της οικονομίας και της ανάπτυξης.
Εκφράζεται κατηγορηματικά ως προς την αναμενόμενη για την χώρα λύση του προβλήματος, υπογραμμίζοντας «η λύση δεν θα έλθει, ούτε με παλιές συνταγές, ούτε με τόσο χρεωκοπημένα πολιτικά κόμματα, τα οποία έχουν κριθεί στην διαδρομή και έχουν καταστρέψει τη χώρα». Για την κυβέρνηση, σημειώνει ότι είχε την ευκαιρία το ’15, πριν από το δημοψήφισμα, να αποδείξει ότι αποτελείται συνολικά από καινούργια πρόσωπα και από άλλη νοοτροπία. Δυστυχώς, κατά μεγάλο ποσοστό κυβερνητικών στελεχών, απέδειξε όχι ότι απλώς είναι μια από τα ίδια, αλλά και χειρότερη».
Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζει ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» υπερασπίζεται και θα υπερασπισθεί με όλες της τις δυνάμεις το δικαίωμα του λαού, το δικαίωμα των ανθρώπων να γνωρίζουν την αλήθεια. Και αυτό το δικαίωμα στην αλήθεια παραβιάζεται και βιάζεται καθημερινά. Πίσω από κλειστές πόρτες γίνονται οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις, πίσω από κλειστές πόρτες παίρνονται οι αποφάσεις, χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση, υποτίθεται για το καλό μας, χωρίς εμάς για εμάς, δήθεν για το καλό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου