Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επεισόδια με Κούγια στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ! (pics)

Μεγάλης έκτασης επεισόδια με επίκεντρο τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκαν στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Μετά από καυγά του ιδιοκτήτη των γηπεδούχων με αστυνομικό, προκλήθηκαν συρράξεις στην εξέδρα και ρίψεις χημικών.              

Επεισόδια με Κούγια στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ! (pics)
Photo: Actionimages
     

«Στον αέρα» τινάχτηκε από το πουθενά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ!

Ζητώντας την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επειδή αποδοκιμαζόταν από οπαδούς, ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στα χέρια με αστυνομικό, καταλήγοντας μάλιστα να κατέβει με σκισμένο μπλουζάκι από την κερκίδα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε γενικευμένη ένταση στην εξέδρα, καθώς στη συνέχεια οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Κούγια, τα οποία θεωρούν υπεύθυνα για τα περσινά επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες στην προσπάθεια ν’ απωθήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ έκαναν χρήση χημικών, δημιουργώντας ένα μικρό πανδαιμόνιο για κάποια λεπτά.

Τουλάχιστον η ένταση εκτονώθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και το παιχνίδι (που είχε προσωρινά διακοπεί από τον διαιτητή Γιάχο) συνεχίστηκε κανονικά.

inner

inner

inner

inner

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου