Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ξαναχτύπησε ο Παπαδημούλης: Να τα ‘σπάσει’ με τους ‘μέσα’ και να τα βρει με τους ‘έξω’ ο Τσίπρας

     papadimoulis

Μετά την επίθεση στη Ρένα Δούρου για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να "ανατρέπει" τη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης, μία μέρα μετά τη δήλωση Τσίπρα στη Real News: "ότι δεν θα γίνουν ανεκτές προσωπικές πολιτικές"

Με ένα «μυστηριώδες» tweet ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης θέτει το χρονοδιάγραμμα. των εξελίξεων. Συγκεκριμένα, ο κ.Παπαδημούλης προτείνει “λύση με τους έξω και ρήξη με τους μέσα”. Άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Real News ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι “η ρήξη με τη διαφθορά, αλλά η λύση στην Ευρώπη”
«Για να εφαρμόσουμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας, χρειάζεται έγκριση της λίστας κ επάνοδος της ρευστότητας. Λύση με τους “έξω” κ ρήξη “μέσα”», γράφει χωρίς να ξεκαθαρίζει ωστόσο σε ποιους αναφέρεται το «μέσα»

Για να εφαρμόσουμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας, χρειάζεται έγκριση της λίστας κ επάνοδος της ρευστότητας. Λύση με τους "έξω" κ ρήξη "μέσα".


Παράλληλα, η “αινιγματική” δήλωση Παπαδημούλη έρχεται μία μέρα μετά από την συνέντευξη του Έλληνα Πρωθυπουργού στην οποία είχε δηλώσει πως ”Αν υπάρξουν στελέχη στο μέλλον που θα βάλουν το προσωπικό τους πολιτικό συμφέρον πάνω από τα συμφέροντα της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτό δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου