Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κόντεψαν να χάσουν την εκδρομή λόγω ελαστικών και πυροσβεστήρα! (φωτο)

        
koi-leoforio-mathitiki-ekdromi-kathisterisi2Παρ’ ολίγον να μην βγουν τα σχέδια για εκδρομή στη Βιέννη στους μαθητές της 1ης και 2ης τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, αφού ξεκινώντας σήμερα στις έξι το απόγευμα από Αγρίνιο προς Ηγουμενίτσα, απ όπου και φεύγει το καράβι, και κατά τον τυπικό έλεγχο της τροχαίας στα λεωφορεία του ταξιδιωτικού πρακτορείου, εντοπίστηκε πρόβλημα σε ένα από αυτά.
Συγκεκριμένα,  για την εκδρομή των παιδιών επιστρατεύτηκαν πέντε  λεωφορεία ταξιδιωτικού πρακτορείου στο Αγρίνιο, εκ των οποίων τα δύο είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσουν από .....κεντρικό δρόμο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και τα άλλα δύο από άλλο σημείο της πόλης. Η τροχαία κατά τον έλεγχο  διαπίστωσε πρόβλημα σε ένα από τα ελαστικά του ενός εκ των δύο λεωφορείων που ανέμεναν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά και έλλειψη του ενός εκ των δύο πυροσβεστήρων που υποχρεωτικά πρέπει να διαθέτουν τα λεωφορεία.
koi-leoforio-mathitiki-ekdromi-kathisterisi4
Όπως είναι λογικό, η τροχαία υποχρέωσε το ταξιδιωτικό γραφείο να αντικαταστήσει το  λάστιχο του εν λόγω λεωφορείου και να τοποθετήσει και τον δεύτερο πυροσβεστήρα.
Η όλη διαδικασία πήρε βέβαια περισσότερο από δύο ώρες, με τους μαθητές να αναμένουν στο σημείο, αγωνιώντας για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή τους, μαζί με τους γονείς και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους που έσπευσαν για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Το πρόβλημα λύθηκε γύρω στις 9 το βράδυ, οπότε και το ταξίδι για Ηγουμενίτσα ξεκίνησε επιτέλους, με τα παιδιά να φοβούνται την υπαρκτή πιθανότητα να χάσουν το καράβι…
koi-leoforio-mathitiki-ekdromi-kathisterisi5
Οι γονείς με τους οποίους συνομίλησε το agriniopress.gr μιλούσαν για μια κατάσταση απαράδεκτη, αφού όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μητέρα «ήξεραν πως θα τους γίνει έλεγχος, αφού έτσι είναι το σωστό. Είναι αδιανόητο που δεν φρόντισαν ώστε το όχημα να είναι όπως θα έπρεπε», ενώ δεν παρέλειπαν να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους Αστυνομικούς της τροχαίας Αγρινίου, που βρίσκονταν μέχρι την τελευταία στιγμή στο σημείο, για τον σωστό και ολοκληρωμένο έλεγχο στα οχήματα που μεταφέρουν τα παιδιά τους.
koi-leoforio-mathitiki-ekdromi-kathisterisi1
DSCN0441
RSCN0451

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου