Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οχτώ οι υποψήφιοι δήμαρχοι! περισσότεροι από 700! οι δημοτικοί σύμβουλοι στο Μεσολόγγι

        

po-dimarxeio-mesΛίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 18ης Μαΐου, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, 8 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών του δήμου Μεσολογγίου για τη νέα δημοτική αρχή....
Μέχρι και αυτή την ώρα (5:30 μμ.) στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσολογγίου, Δημήτρης Μακρής, Νίκος Μουρκούσης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Γιάννης Τέγας.
Τις επόμενες ώρες μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα που εκπνέει η προθεσμία θα καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους και οι Κώστας Αντωνίου, Νίκος Καραπάνος, Θεόδωρος Μαργαρίτης και ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Κατσούλης.
Όσον αφορά την συγκρότηση των συνδυασμών πλην των κ.κ. Μουρκούση και Καραπάνου που έχουν περισσότερους από 125 υποψηφίους συμβούλους, οι Γ. Τέγας, Κ. Αντωνίου και Π. Κατσούλης ξεπερνούν το «ψυχολογικό» φράγμα των 100 υποψηφίων, με επιφύλαξη για τον Π. Κατσούλη, ενώ οι Δ. Μακρής και Θ. Μαργαρίτης έχουν περίπου 90 υποψήφιους.
Συνεπώς περισσότεροι από 700 συμπολίτες μας θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις 18 Μαΐου!
http://messolonghinews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου