Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Απρόβλεπτο σκηνικό και χωρίς ίντερνετ!

po-ekloges
Δεν ξέρει κανένας ποια Κυριακή θα έχει την αναμενόμενη αποχή. Άλλο θα είναι το αποτέλεσμα με αποχή την πρώτη Κυριακή άλλο με αποχή τη δεύτερη. Σε σημείο που ακόμα και οι επιτελείς των συνδυασμών να μην μπορούν να πουν τι θα προτιμούσαν! Ακόμα όμως και αν την πετύχουν την αποχή (ας πούμε στο δεύτερο γύρο) δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα εκτονωθούν όλοι στις ευρωεκλογές, ώστε να ψηφίσουν αλλιώς στις τοπικές! Κυριολεκτικά μύλος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η κινητικότητα είναι υποτονική και λόγω της τελικής προσπάθειας να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, το μόνο που μας έλειπε ήταν να πέσει και το ίντερνετ! Η «ανάπτυξη» δηλαδή δεν σταματά και συμβαδίζει με τις εκλογές!
Το πόσο μπερδεμένος είναι ο κόσμος, δε, μπορεί να το δει κανένας και από τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας σε ότι έχει γίνει με την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου. Πρώτον δεν ξέρει κανείς ποια από τις παρατάξεις που συνεχίζουν θα ευνοηθεί. Ο καθένας, κυριολεκτικά, λέει ό,τι τον συμφέρει και ό,τι θα επιθυμούσε να γίνει και ανάλογα πριμοδοτεί τον δικό του.
Έχει όμως έτοιμη και μια θεωρία συνωμοσίας για τις δύσκολες ώρες. Έτσι άλλος λέει ότι ο Β. Αντωνόπουλος θα έχει υψηλή θέση στην κυβέρνηση(του το είπε υπερ-υπουργός1), άλλος ότι θα πάει στο ΣΥΡΙΖΑ(του το είπε ο Βίτσας!), ακόμα και ότι θέλει να κατέβει με τον συνδυασμό του ΚΚΕ! Ακόμα περισσότερο κι από μύλος δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου