Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες διάθεσης – κατάταξης των Σχολικών Φυλάκων

        
epi-sxolikos-fylakasΤους οριστικούς πίνακες κατάταξης και απορριπτέων Σχολικών Φυλάκων, οι οποίοι είχαν τεθεί σε καθεστώς «διαθεσιμότητας», κατήρτισε το ΑΣΕΠ, στο πλαίσιο της διαδικασίας της «κινητικότητας».
Ο ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, η κατάρτιση έγινε μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων θεραπείας και της εξέτασης αυτών από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των Φορέων προέλευσης, καθώς και των μεταβολών στον οριστικό πίνακα κατάταξης και τον πίνακα απορριπτέων......

Επισημαίνεται ότι, με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων, το ΑΣΕΠ θα καταρτίσει τον οριστικό πίνακα διάθεσης, τον οποίο θα διαβιβάσει για τα περαιτέρω, στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας.
Επίσης, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των Δήμων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων, οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 80 του Ν. 4172/2013 (Α’ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας: α) τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και β) τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.
Ο οριστικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.
Παρουσιάζονται:
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου