Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

«Μπουρλότο» αυτοκίνητο στην Χ. Τρικούπη (φωτο)

        

geg-kamenoix-xtrikoupi1Πανικόβλητοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι τα ξημερώματα στην οδό Χ. Τρικούπη, στο ύψος του κόμβου με τους φωτεινούς σηματοδότες (περιοχή Πεταλούδα) από την φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο μάρκας VW και που μέσα σε λίγα λεπτά είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.
geg-kamenoix-xtrikoupi2Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα έξω από το κατάστημα γνωστού επαγγελματία και όλα δείχνουν πως προκλήθηκε από κακόβουλη ενέργεια αγνώστου.
Γύρω στις 5:30 η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση. Με ρίψη αφρού η φωτιά τελικά έσβησε το αυτοκίνητο όμως υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.. Αξίζει να σημειωθεί πως πίσω από το αυτοκίνητο βρίσκονταν ένα ακόμη Ι.Χ. στο οποίο η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.
geg-kamenoix-xtrikoupi3Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται έξω από το κατάστημα του επαγγελματία, έχει καταγράψει τις κινήσεις ενός κουκουλοφόρου που αποβιβάζεται από δίκυκλο και φαίνεται να σπάει παράθυρο του οχήματος και να πετά μέσα εύφλεκτο υλικό, βάζοντας του φωτιά. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Αγρινίου που σχηματίζει την δικογραφία, προσανατολίζεται με βεβαιότητα στον εμπρησμό, χωρίς όμως ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που ενήργησε ο άγνωστος δράστης.
geg-kamenoix-xtrikoupi4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου