Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κάλαντα στο Δημαρχείο – τα «άκουσε» και στα ποντιακά ο Π. Μοσχολιός (φωτο)

        

epi-kalanta-pontiou-dimarxos9
Αγαπημένος – κλασσικός προορισμός των παιδιών σήμερα το Δημαρχείο του Αγρινίου και τα κάλαντα στο δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό δίνουν και παίρνουν από το πρωί. Ο κ. Μοσχολιός έκτος από δεκάδες παιδιά που δέχτηκε, άκουσε τα καθιερωμένα κάλαντα από την Δημοτική Φιλαρμονική που στη συνέχεια τμήματα της έπαιζαν γιορταστικές μελωδίες και κάλαντα σε διάφορους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.
Παράλληλα φέτος έκανε την εμφάνιση του στο δημαρχείο και ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς» . Παιδιά του Συλλόγου, ντυμένα με στολές έψαλλαν στον δήμαρχο παραδοσιακά Ποντιακά κάλαντα με τη συνοδεία ποντιακής λύρας.
Ο δήμαρχος έδωσε τις καλύτερες ευχές του για μια χρονιά «καλύτερη απο το 2013″ και δήλωσε:
«Αυτές τις μέρες που περιμένουμε όλοι τη νέα χρονιά, η σκέψη στρέφεται στους συνανθρώπους μας οι οποίοι περνάνε δύσκολα. Στους, ανέργους, τους ασθενείς, τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότατα να στρώσουν γιορτινό τραπέζι και θέλω με αυτή την ευκαιρία να καλέσω όλους τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες να δείξουν την αλληλεγγύη τους. Μπορούμε από το υστέρημά μας να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Η κοινωνία του Αγρινίου έχει έμπρακτα δείξει την αλληλεγγύη της και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι για αυτό. Για άλλη μια φορά ας στηρίξουμε όλους αυτούς που περνάνε δύσκολα τις μέρες αυτές».
epi-kalanta-pontiou-dimarxos8
epi-kalanta-pontiou-dimarxos7
epi-kalanta-pontiou-dimarxos6
epi-kalanta-pontiou-dimarxos5
epi-kalanta-pontiou-dimarxos2
epi-kalanta-pontiou-dimarxos1
epi-kalanta-pontiou-dimarxos4
epi-kalanta-pontiou-dimarxos3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου