Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Έγγραφο στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας για την επιδείνωση του καιρού

        

epi-kairos-vroxiΤο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, απέστειλε έγγραφο στους δήμους της Π.Ε. , με αφορμή έκτακτο δελτίο Επιδείνωσης Καιρού και Δελτίο θυελλωδών ανέμων
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (Θυελλώδεις Άνεμοι-Ισχυρές Βροχές και Καταιγίδες) στην περιοχή από σήμερα Τρίτη 24-12-2013 έως και την Πέμπτη 26-12-2013.
Το έγραφο της Πολιτκης Προστασίας καλει τις κατα τόπους δημοτικές αρχές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό, για αντιμετώπιση προβλημάτων από αυτά.
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24-12-2013 ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 -12-2013

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24-12-2013 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-8 ΜΠΟΦΟΡ).
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Α) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 24-12-2013 ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-12-2013 ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
Β) ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 25-12-2013.ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
Γ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-12-2013.ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ.
Υ.Γ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου