Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Λιμνοθάλασσα ο κάμπος της παραχελωϊτιδας-Κινδύνεψαν ζώα (video)

        
XALAZI-_MEepi-kampos-mesologi-plimira
Ο καιρός απο το πρωί έδειξε τα δόντια του στην περιοχή του Μεσολογγίου. Μπορεί αργότερα να βγήκε ήλιος όμως γύρω στις 12:30 σφοδρή χαλαζόπτωση χτύπησε την περιοχή ανάμεσα στο Αιτωλικό και το Νεοχώρι.
Ηδη οι καλλιέργειες είχαν μετατραπεί σε λιμνοθάλασσα απο την συνεχή βροχόπτωση των τελευταιών ημερών και οι αγρότες είναι σε απόγνωση.Δυστυχώς η ποσότητα της βροχής και το γεγονός οτι τα αντλιοστάσια πότε δούλευαν και πότε οχι,οπως σήμερα στο Αιτωλικό είχε σαν αποτέλεσμα οι καλλιέργειες να έχουν πάθει ολική ζημιά.Κριθάρι,βρώμη,σιτάρι έχουν πάθει ολική ζημιά όπως και σε περιβόλια τα δέντρα έχουν καλυφθεί απο τα νερά.
Στην περιοχή της Κατοχής κτηνοτρόφος πρόλαβε και έβγαλε τα πρόβατα έξω απο την στάνη η οποία πλημμύρισε και κινδύνεψαν τα πρόβατα να πνιγούν.Τα γεωργικά μηχανήματα όμως εχουν μείνει μέσα στα νερά όπως καιι οι τροφές για τα ζώα του με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί.
Δυστυχώς αυτή την ώρα συνεχίζεται η βροχόπτωση στην περιοχή του Μεσολογγίου και το ξημερώμα ίσως να έχει επιδεινώσει την καταστροφή σε καλλιέργειες.
XALAZI _MESOLOGGI
XALAZI _MESOLOGGI 5XALAZI _MESOLOGGI 6XALAZI _MESOLOGGI 7XALAZI _MESOLOGGI 4
XALAZI _MESOLOGGI 3
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ TOY ONAIRNEWS:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου