Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Χωρίς στάλα νερό στον Μαχαιρά Ξηρομέρου

        

koi-maxairas-nero


       Ανάστατοι και αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Μαχαιράς Ξηρομέρου με το πρόβλημα στην υδροδότηση καθώς εδώ και μέρες όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν σταγόνα νερού στα σπίτια τους εν μέσω μάλιστα του Αυγούστου και της ζέστης. Το εντονότατο πρόβλημα υδροληψίας όπου δεν υπάρχει ούτε σταγόνα νερού στις βρύσες έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους και προέκυψε  μετά από βλάβη και στη δευτερεύουσα γεώτρηση
Ο Πρόεδρος του Χωριού Νίκος Τριάντης σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό είχε επισημάνει την ανάγκη για  την αποκατάσταση των βλαβών της γεώτρησης, όμως  η δημοτική αρχή αδιαφόρησε και η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.


Πως φτάσαμε έως εδώ:

     Στον Μαχαιρά Ξηρομέρου υπήρχαν δυο γεωτρήσεις οι οποίες κάλυπταν τις ανάγκες για την υδροδότηση των κατοίκων. Όμως εδώ και πολύ καιρό υπάρχει βλάβη στη κύρια γεώτρηση και  έτσι επιστρατεύτηκε η δευτερεύουσα γεώτρηση.

    Όμως και η δευτερεύουσα γεώτρηση λόγω της υπεράντλησης έπαθε βλάβη κάνοντας τη ζωή των κατοίκων αφόρητη  και να λένε το νερό…. νεράκι.

     Οι Κάτοικοι καλούν τον Δήμο Ξηρομέρου που είναι ο υπεύθυνος, να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί  εδώ και τώρα.ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ  ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου