Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ


Είναι σίγουρο ότι οι εκλογές, πάντα, εκτός από νικητές και ηττημένους, πράσινες, μπλε κόκκινες σημαίες να πανηγυρίζουν, έχουν και πολύ γέλιο. Γέλιο πηγαίο, αληθινό, Ενίοτε σκωπτικό, κριτικό, διασκεδαστικό. Και προεκλογικά και μετεκλογικά.
Σήμερα δε με την χρήση της τεχνολογίας δεν είναι απαραίτητο κανείς να έχει ικανότητα στο σχέδιο και στο σκίτσο η και στη ζωγραφική για να πει με λίγες λέξεις πολλά πράγματα. Με λίγες γνώσεις από το Photoshop, λίγη φαντασία και σίγουρα μεράκι σκαρώνει απίθανα πράγματα. 
Πράγματα που βγάζουν και γέλιο αλλά σχολιάζουν και με ένα ιδιαίτερο τρόπο την επικαιρότητα. Η μπλογκόσφαιρα μας δίνει -και ευτυχώς- αυτή την ευκαιρία του γέλιου και της διαφορετική οπτικής γωνιάς της ειδησεογραφίας. Και όταν πρόκειται για «δικιά μας» δημιουργία όταν αυτό το γέλιο βγαίνει από «δικό» μας τοπικό μπλογκ και δημιουργό η χαρά μας είναι διπλή. Και ιδού τι είδαν τα ματάκια μας στο αγρινιώτικο πολύ καλό ιστολόγιο (και είναι καλό γιατί ο διαχειριστής του εκφράζει τις απόψεις και τις ιδέες του με αμεσότητα και σαφήνεια) http://gialinomati.blogspot.com.(κλικάρετε πάνω για να τις δείτε καλλίτερα):

10 σχόλια:

  1. η φωτο με σελιμα ολα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΔΕΙΛΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΜΕ. ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H "Κάρτα του πολίτη"... ΣΟΣ. ΣΟΣ

    Ο κ. Παπανδρέου είπε επί λέξει: Ότι τα δικαιώματα που θα επιτρέπουν μια αξιοπρεπή ζωή και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη, θα αποτυπώνονται στην (ηλεκτρονική) «Κάρτα Πολίτη» που θα αντικαταστήσει (μέχρι το 2011) τις αστυνομικές ταυτότητες. Επιπλέον, υπονόησε –εκβιαστικά– ότι από...αυτή την κάρτα θα εξαρτηθεί η ορθολογική διαχείριση και η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα επαναφέρουν την ευημερία στη χώρα.
    Με άλλα λόγια μας είπε πως στο κοντινό μέλλον θα ισχύει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση(sic) και την Ελλάδα, το απάνθρωπο δόγμα: Αν έχεις Κάρτα είσαι Πολίτης. Δεν έχεις Κάρτα δεν είσαι τίποτα!

    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέμα έχει δημιουργηθει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μετά από τις δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, για την απαράδεκτη στάση ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ του Προέδρου της, Γιάννη Κωνσταντίνου επίλεκτου του ΓΑΠ "ελληνόφωνα'', ΠΟΥ κατέβασαν από την είσοδο της ΔΕΘ, τις σημαίες της Θεσσαλονίκης, επειδή είχαν επάνω τους ως απεικόνιση, την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
    Σύσσωμος ο πατριωτικός χώρος εδώ και τρεις εβδομάδες, προειδοποιούσε για το ποιόν του κ. Κωνσταντίνου και τις δηλώσεις του, ότι προσδιορίζεται ως "ευρωπαιος ελληνόφωνος αριστερος δικηγορος"! στη παρουσία του για το δηθεν μακεδονικο λεξικο!
    Είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Κωνσταντίνου είναι προσωπική επιλογή, του ίδιου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος από ότι φαίνεται θα χρεωθεί την πράξη του αυτή.
    Φανταστείτε να εκλεγεί κανένας άλλος περιεργος ελληνοφων δημαρχος στην Θεσσαλονίκη, τι έχει να γίνει στην επόμενη ΔΕΘ.
    Θα είναι διεθνής κανονικά η έκθεση, απλά θα λείπει εντελώς η ... Ελλάδα!

    Δείτε video με το δυσάρεστο αυτό γεγονός όπως το περιγράφει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 αμέσως μετά…

    http://www.youtube.com/watch?v=KAKygrpundU

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    http://www.youtube.com/watch?v=g2w1uPfHeI0&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακολουθω πολυ καιρο τα ανευ
    ουσιας και συνουσιας αρθρα
    του Σελιμα που κατα κυριο λογο
    δημοσιευονται στο μπλογκ πρωτοτυπια.
    ρε τι διανοια ο δικος σου...
    μιλαμε για διαφωτιστη
    δεν ξερει που πανε τα τεσσερα
    ρε στειλτε τον οικοδομη να βγαλει
    κανα μεροκαματο ο τεμπελης
    αρλουμπατζης...
    δεν εχουμε αναγκη απο αλλους
    σωτηρες χαμουροπαπατζηδες
    κουσκουνιδες...
    αυτοκλητους διαχειριστες
    της εξουσιας.
    οπου τον δειτε ριξτε του μαυρο
    καταμαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ! ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

    ΑΝΤΙ-(ΑΚΡΟ)ΔΕΞΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΕΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΤΙΣΕΣΕΙ ΡΕ
    ΜΙΚΡΟΑΣΤΗ ΧΑΖΟΚΑΤΙΝΑ ΤΟΥ
    ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΕ
    ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΟΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ
    ΚΑΝΕΙ 1 ΚΑΙ 1
    ΧΑΜΟΥΡΑ
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ
    ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙΣ
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΕ
    ΠΑΠΑΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΦΑΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΗ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΣ ΑΝΤΙ ΑΚΡΟΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιάνει ο Τοτός τους γονείς του τη στιγμή που επιδίδονται σ' ένα άγριο 69:
    - Και θέλετε να πάτε εμένα στον ψυχολόγο επειδή τρώω τα νύχια μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή