Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Πρωταγωνιστικό ρόλο καλείται να διαδραματίσει το Αγρίνιο, μετά την παρουσίαση του σχεδίου Καλλικράτης από τον Υπουργό Εσωτερικών. Πρόκειται πλέον για μια πολή ισχυρή αυτοδιοικητική οντότητα, με γρήγορες προσβάσεις σε μεγάλα έργα υποδομής και φυσικούς πόρους και έχει πλέον όλες εκείνες τις δυνατότητες να ανταγωνιστεί στα ίσια την Πάτρα και τα Γιάννενα. Αυτο ίσως να μην αρέσει ακόμη και σε κάποιους εντός του νομού Αιτωλοακαρνανίας που έκαναν το παν για να περιορίσουν αυτη την προοπτική, αλλά ευτυχώς... είχαν γνώση οι φύλακες..

5 σχόλια:

  1. Η Μακρυνεία πού κολλάει με Το Μεσολόγγι? Ο Αράκυνθος είναι 10 λεπτά από το Αγρίνιο και θα τρέχει Μεσολόγγι? Για ποια διοικητικ΄'η μεταρρύθμιση μιλάμε? Εξυπηρετούνται οι πολίτες πραγματικά ή τα συμφέροντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto poy to agrinio plassare os diko toy apla tora egine episima..maw legate oti eiste 100.000 eno i apografi evgaze 54.000 kai tora ginate 80.000 an kai o ragkoysis elege oti den tha yparxoyn dimoi ano ton 70.000 xiliadon..as opsontai oi voyleytes agrinioy kai to xeftilismeno kratos pou mia poli anarxi kai poleodomika aparadekti tin kanei akomi xeiroteri kai den primodotei to thermo poy einai kai istoriki poli..ntropi..artemis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.22 δεν αφηνεις τις μαλακιες?δεν φτανει που εχετε κανει την αιτ/νια σαν τα μουτρα σας αφειστε ησυχη τη μακρυνεια.η μακρυνεια υπαγεται στο μεσολογγι..σιγα μην προστεθει στο αγρινιο.βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί υπάγεται στο Μεσολόγγι? Πού βοπλεύονται οι κάτοικοι καλύτερα? Ο δήμαρχος Αρακύνθου τάχθηκε υπέρ του Αγρινίου, όπως και το σύνολο των πολιτών εκεί, σε περίπτωση που δεν ευωδοθεί το σενάριο για ενιαίο δήμο Μακρυνείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή