Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ


ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ Η ΠΑΣΚ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΤΕΕ-ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Η διαμόρφωση συνθηκών κομματικής... επετηρίδας, η αποχή νέων μηχανικών όχι απαραιτήτως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που δεν ήθελαν όμως την επικράτηση της ΔΚΜ στην ηγεσία του ΤΕΕ της Αιτωλοακαρνανίας σε συνδυασμό με την "ηττοπαθή" επιλογή και πάλι του κ. Τσιλιμαντού στο τιμόνι της ΠΑΣΚ των μηχανικών ήταν επαρκείς λόγοι ώστε ένας από τους κορυφαίους επιστημονικούς φορείς του νομού, να παραμείνει στα χέρια της ΝΔ για ακόμα τρία χρόνια. Ηταν κάτι που είχε προβλεφθεί και τα αποτελέσματα αυτό αποδεικνύουν περίτρανα.
Ειναι χαρακτηριστικό οτι στο Αγρίνιο, η ΔΚΜ είχε άνετη νίκη με παράλληλες πολλές αποχές "διαμαρτυρίας" στο ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, ακριβώς εξαιτίας της επιλογής Τσιλιμαντού, ενώ νέοι μηχανικοί όπως οι κ. Τσιρογιάννης, Καφρίτσας κλπ, που κάποιοι δεν επέτρεψαν να ηγούνται της προσπάθειας, είχαν πρωτιές σε σταυρούς. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός οτι στην κάλπη του Μεσολογγίου (οπου με βάση το Αγρίνιο θεωρούνταν δεδομένο οτι η ΝΔ θα θριάμβευε) οι δυο μεγάλες παρατάξεις ισοψήφησαν με ψήφους 83-83
Οι συνθήκες φέτος, εξαιτίας και της εσωκομματικής διαφωνίας που υπήρχε στην ΔΚΜ ήταν ιδανικές, όμως κάποιοι επέμειναν σε παλιές, δοκιμασμένες και αποτυχημένες επιλογές, αντί για την ανανέωση.
Ας πρόσεχαν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου