Τρίτη 20 Απριλίου 2010

BΡΗΚΕ ΔΕΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ


ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
Ιδρωμένος, καθυστερημένος κι αγχωμένος εμφανίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΕΔΚ ο δήμαρχος Θεστιεών Δημήτρης Τραπεζιώτης. Και πως να μην ειναι αφού έδωσε πραγματική μάχη για να περάσει το θέμα του παρατριχώνιου απο το συμβούλιο του και να παρουσιάσει την έστω καιμε οριακή πλειοψηφία απόφαση στην ΤΕΔΚ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούσε να εμφανιστεί και είναι αλήθεια πως γλίτωσε στο παραπέντε. Τέσσερεις σύμβουλοι του του γύρισαν την πλάτη και είτε καταψήφισαν την πρότασή του είτε αποχώρησαν όπως έκανε και εν ενεργεία αντιδήμαρχος του. Δυο σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν παρέστησαν, μιας και το συμβούλιο αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαν να είναιεκεί και να αφήσουν τις δουλειές τους. Αλλοι όμως που ήταν υπέρ του παραατριχώνιου, κατάφεραν και πήραν άδειες απο το βράδυ..
Οι σύμβουλοι που δεν ήταν εκεί, είναι δεδομένο πως θα καταψήφιζαν την πρόταση του δημάρχου, που βρήκε τελικά... δεξιό δεκανίκι, σύμβουλο της παράταξης Κατσαρή για να διασωθεί. Αλλά, έχει στα χέρια του μια ανίσχυρη απόφαση με ελάχιστη κοινωνική αποδοχή και το γνωρίζει καλά αυτό.
Παρ'όλαυτά επιμένει να αυτοκαταστρέφεται πολιτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου