Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΔΙΑΦΩΝΕΙ Ο ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ


ΤΑ ΧΕΙ ΒΡΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΗ
Ο δήμαρχος Στράτου λέει πως διαφωνεί με την ανακοίνωση της παράταξης του σχετικά με το εαν υπήρχε και ποιά ήταν η απόφαση του ΔΣ της ΤΕΔΚ. Ο δήμαρχος λέει πως και απόφαση υπήρχε και πως η δική του παρατήρηση πως εκκρεμεί η απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου, έχει συμπεριληφθεί
Ειναι φως φανάρι πως τα χει βρεί με τον Κοιμήση και τώρα θα επιδιώξει να περάσει την άποψη του και στο δημοτικό συμβούλιο που συντομα θα συνεδριάσει για το θέμα, υπο την πίεση της αντιπολίτευσης. Το αν θα τα καταφέρει, είναι κομμάτι δύσκολο.
Λετε να ονειρεύεται υποψηφιότητα δημάρχου με τη ΝΔ και να κάνει σχέδια για το πως θα... αγναντεύει τον Αμβρακικό από το δημαρχείο της Αμφιλοχίας; Μάλλον, μιας και από Αγρίνιο μεριά, δεν θα έχει τύχη ούτε για σύμβουλος..
Καλά διάβασα κάπου, πως η μεγαλύτερη αντίδραση για τον Καλλικράτη, θα είναι από τους βλαχοδημάρχους.. κοιτάξτε τι γίνεται στην Αιτωλοακαρνανία και βγάλτε συμπέρασμα.

2 σχόλια:

  1. Τους πολίτες τους ρωτήσαν? Αν έχουν καρύδια και φοράνε όλοι αυτοί παντελόνια να κάνουν δημοψηφίσματα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Ο Καλλικράτης είαι των πολιτών και όχι των λίγων καρεκλοκένταυρων που έχουν γαντζωθεί από τις καρέκλες. Μήπως κάποια στιγμή σε ελάχιστα χρόνια δε θα τις χάσουν? Θα τις χάσουν σίγουρα με ριγμένους τους πολίτες που θα τρέχουν πολλά χιλιόμετρα μακριά σε περιοχές που δε βολεύει για την εξυπηρέτησή τους. Τόσο ξεφτιλισμένες είναι σήμερα οι καταστάσεις στα δημόσια πράγματα της χώρας. Να φύγετε να πάτε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dn ta afinete ayta agrinioters topikistes..einai apisteyto ti kanoyn oi antropoi prokeimenoy na valoyn ypo olo to nomo

    ΑπάντησηΔιαγραφή