Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΑΛΛΟ ΑΡΤΑΣ, ΑΛΛΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ...


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΝΙΔΙΩΤΕΣ
Ο Μάρκος Βασίλας, ο δήμαρχος Μενιδίου, πρωτοσταστεί στην κίνηση στον δήμο του για απόσχιση από την Αιτωλοακαρνανία και συνένωση με την Αρτα. Στο πλευρό του, τάσσονται ανοικτά επώνυμοι της Αρτας, που βρίσκονταν δίπλα του πρόχθές που αποκλείστηκε και η εθνική οδός για την γνωστοποιηση του αιτήματος. Καλά όμως θα έκαναν να το αποφύγουν, μην "καρφωνόμαστε" κιόλας....
Η Αρτα, έχει κάθε λόγο να μπεί στον Βάλτο και πληροφορίες μας λένε πως θέλει και δημοτικά διαμερίσματα του σημερινού δήμου Ινάχου! Οχι πως θετω θέμα "βωμών και εστιών" αλλά κάτι μου "βρωμάει" προς τα'κει και αυτό δεν είναι τα.. ψάρια των ιχθυοκαλλιεργείων.
Πάντως στον Βασίλα, δεν πέφτει κι άσχημα να είναι αντιδήμαρχος στην Αρτα...αλλο Αρτα αλλο Αμφιλοχία, πως να το κανουμε..
Γιατί εδώ που τα λέμε για όσους δεν ξέρουν, οι προτάσεις για ρόλους μετά τις συνενώσεις, σε όλο τον νομό, πέφτουν βροχή..

1 σχόλιο:

  1. ελα ρε βασιλα που κανεις τον δυσκολο, αφου καθε βραδυ με τον κοιμηση και εναν αλλο αμφιλοχιωτη τρως, μια στο μενιδι, μια στα μπουζουκια . τα χετε κανονισει,απλα κανεις τον ηρωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή