Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

"ΜΙΣΗ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ



Όπως σας το είχαμε πει, επίσημα ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι νέοι διοικητές - αναπληρωτές διοικητές και πρόεδροι νοσοκομείων και ιδρυμάτων της περιφέρειας. Οχι όμως όλοι.
Δοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου ορίστηκε και επισήμως ο Γιάννης Μπίνας, ενώ ο οικονομολόγος Δημήτρης Νικολόπουλος από την Αχαία θα είναι τελικά ο πρόεδρος του νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος κ. Τσίρκας, τον οποίο πρότειναν ο δήμαρχος Οινιάδων και ο πολιτευτής Βασίλης Αντωνόπουλος, δεν επελέγη τελικά. Ευτυχώς για μερικούς, δυστυχώς για άλλους... Αν θέλετε την αποψή μας, καλύτερα που δεν είναι ντόπιος.
Οσοι ήθελαν τον Μάκη Γκοργκόλη να παραιτείται (ο... Λεχουρίτης ίσως;) θα απογοητευτούν μιας και επισήμως αναλαμβάνει στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου.
Α, και κάτι ενδιαφέρον, ο Γιάννης Αγγουράς, που δεν έχω τσεκάρει ακόμη εαν είναι ο παλιός διοικητής στο ΓΝ Αγρινίου επί ΠΑΣΟΚ, είναι ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό του Ρίου. Περιέργως, δεν υπάρχει ανακοίνωση για το ΚΑΦΚΑ της Αμφιλοχίας, ούτε για τους αναπληρωτές διοικητές των Ιδρυμάτων, προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου