Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ανδρέας ο Λοβέρδος, ο γνησιότερος των ΠΑΣΟΚων υμνεί την κυβέρνηση Σαμαρά

                                                                                     

2015-09-01_11.15.08_
(Αναδημοσίευση από epikairo)Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συνεργάστηκε στενά με τον Βενιζέλο το 2007, υπουργοποιήθηκε, κατόπιν συγκρούστηκε μαζί του για την «κουτάλα», έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε δικό του φορέα, μετρήθηκε και μετά βίας ανιχνεύτηκε δημοσκοπικά με μεγεθυντικό φακό περιωπής, γύρισε πίσω σκυφτός υπό την σκιά της «ελιάς» γιατί δεν άντεξε τον χωρισμό με την «κουτάλα», διεκδίκησε αρχηγία, βγήκε τρίτος στους τρεις, και τώρα, σε ρόλο τιμωρού, κουνάει το δάχτυλο να μην γίνει η συνεργασία ΠΑΣΟΚ-Κινήματος παρότι η βάση την επιθυμεί….
Προφανώς δεν τον ενοχλεί η θλιβερή σύγκρουση στη βάση του προοδευτικού χώρου που δεν έχει τίποτα να χωρίσει, αρκεί αυτός να παραμείνει δίπλα στην κουτάλα και να μετρά τους δείκτες της ανεργίας. Ας είναι, αρκεί βέβαια να ´χει και το αριθμητήρι δίπλα του γιατί τα ψιλομπερδεύει.
Παραθέτουμε τους επίσημους δείκτες της ανεργίας ανά τρίμηνο, από τους οποίους συμπεραίνει κανείς ότι η ανεργία αυξομειώθηκε επί Σαμαρά.
2015-09-01_11.33.15_
Ας τον μαζέψει κάποιος τον γνήσιο ΠΑΣΟΚο, πριν φέρει πίσω τον Σαμαρά καβάλα πάνω σε άσπρο άλογο και του κρατά το χαλινάρι σε ρόλο ιπποκόμου. – See more at:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου