Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Με πανστρατιά στελεχών στις εκλογές ο Παπανδρέου

               
         
          

Περνάει στην αντεπίθεση με στελέχη πρώτης γραμμής

Με όλα τα στελέχη πρώτης γραμμής κατεβαίνει στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, διεκδικώντας την είσοδό του στη Βουλή. 
Μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων με το ΠΑΣΟΚ για κοινή κάθοδο, στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου δείχνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη, παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και στην κατεύθυνση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συστρατευτούν όλα τα κορυφαία στελέχη, τα οποία θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια, σε αντίθεση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου οι περισσότεροι έμειναν στα μετόπισθεν.
Μεταξύ άλλων, επαναδραστηριοποιούνται και οι Χάρης Καστανίδης και Δημήτρης Ρέππας. 
Πέρα από κάποιες αποχωρήσεις προς το ΠΑΣΟΚ, τις οποίες υπολογίζουν περί τις 15 έως 20, στο ΚΙΔΗΣΟ δουλεύουν πυρετωδώς για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Ταυτόχρονα, αναμένεται σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της Φώφης Γεννηματά, στην οποία χρεώνουν την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για συμπόρευση, χωρίς να κρύβουν τον αρνητικό ρόλο που φέρεται να έπαιξε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σημειώνουν ακόμη ότι υπάρχουν και παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν ήθελαν τη συνεργασία, αν και οι ίδιοι βρίσκονται πλέον εκτός πολιτικής, ωστόσο συνομιλούν τακτικότατα με την κ. Γεννηματά.
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου