Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Το " ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ " του Καραμανλή ως κυρίαρχη πρακτική των κομμάτωνΗ Δεξιά αντί να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να μετατραπεί σε σοβαρή συντηρητική παράταξη , με εντολή Καραμανλή - σε άψογη νοηματική - αποφασίζει την μεταβατικότητά της ηγεσίας της επ αόριστον , άρα και την ανάλογη λειτουργία της . Σε αναστολή δηλαδή και ο ρόλος της ως αξιωματική αντιπολίτευση ..Το πανευρωπαϊκά γνωστό "άστο για αργότερα " με τα γνωστά αποτελέσματα .
Η "Κεντροαριστερά" δυστυχώς , απλά δεν υφίσταται την περίοδο αυτή και φαίνεται οτι δεν σκοτίζεται και ιδιαίτερα να υπάρξει, θεωρώντας οτι υπάρχει χρόνος ...Η "Αριστερά" απαλλαγμένη απο τους εμμονικούς της , θεωρητικά τουλάχιστον , εκμεταλλευόμενη τα παραπάνω ελλείμματα επιχειρεί να καλύψει και το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας προκαλώντας αναταράξεις και στο εσωτερικό της και σε άλλους χώρους οι οποίοι αδυνατούν να την ερμηνεύσουν . Αφού και η ίδια προσπαθεί τώρα να ερμηνεύσει τι συμβαίνει .
Κόμματα, εν ολίγοις, χωρίς στρατηγική .Που πορεύονται με τακτικισμούς κατώτερους των περιστάσεων .
Σε μια χώρα χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, με τις πολιτικές της δυνάμεις αμήχανες και εσωστρεφείς και με τεράστιο έλλειμμα στη διεθνή εκπροσώπηση όπως δυστυχώς διαπιστώνουμε τις μέρες αυτές . Και το διαπιστώνει άναυδη και η διεθνής κοινή γνώμη , την οποία καλούμε κατά τα άλλα να μας δείξει κατανόηση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου