Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΓΑΠ! ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ- ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

               
         
          
Σε εντολοδόχο των διαλυτικών προθέσεων Βενιζέλου μετατράπηκε για μια ακόμη φορά ο Λ. Γρηγοράκος προσπαθώντας να προκαλέσει τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Με πρωτοφανές μένος και απαξιωτικό ύφος, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, ουσιαστικά ακύρωσε την ίδια την Γεννηματά η οποία σήμερα το πρώι μιλούσε για ανάγκη ενότητα την οποία ζήτησε η ίδια η βάση της παράταξης.
Ειναι ξεκάθαρο οτι ο Ε. Βενιζέλος δεν θέλει να πάρει πάνω του την ακύρωση της σύγκλισης και έχει βάλει τα εξαπτέρυγα να αλωνίζουν βάζοντας προσκόμματα και απαξιώνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου. Πραγματικός στόχος του είναι το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στα «κυβικά» των εκλογών του Ιανουαρίου ώστε να αρχίσει την επόμενη μέρα η αμφισβήτηση της Γεννηματά. Το εκδικητικό μένος του Βενιζέλου για οτι δεν υπηρετεί το ΕΓΩ του δεν μπορεί να τιθασευτεί.
Προκάλεσε την ταύτιση με την Δεξιά και την διάλυση της παράταξης και τώρα παίζει την τελευταία πράξη του έργου της μεταπήδησης του στην Δεξιά. Άλλωστε αρκεί να έβλεπε κάποιος χθες την απογοήτευση του στο  ερώτημα του Μπογδάνου στον ΣΚΑΙ γιατί δεν έγινε το ευρωπαικό μέτωπο με την ΝΔ… Στο ίδιο μήκος κλίματος και ο Γρηγοράκος ο οποίος σε ρόλο εκπροσώπου της ΝΔ πανηγυρίζει από τώρα για την πρώτη θέση της στις εκλογές!
Δυστυχώς η σύγκλιση φαίνεται οτι κινδυνεύει να μείνει κενό γράμμα με την Φώφη Γεννηματα να καλείται να πάρει πλέον  ξεκάθαρη στάση και απαντώντας στην ουσία στις προκλήσεις Βενιζέλου που την θέλουν όμηρο των επιδιώξεων του και την ηγεσία της υπο βενιζελική επιτροπεία.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM
Για το ΠΑΣΟΚ και τις εκλογές
«Νομίζω ότι δεν  μπορεί να πάει παρακάτω απ’ ό,τι πήγε την προηγούμενη φορά. Νομίζω πιάσαμε γενικά πάτο. Είχαμε μια διάσπαση, ήταν τραυματική, διασπαστική η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου, έπληξε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ. Διότι το ΠΑΣΟΚ είχε τη δυνατότητα να είναι τρίτο κόμμα και με καλό ποσοστό. Η μεγάλη προσφορά του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι να αφήσει το κόμμα, να ενωθεί ξανά και για τη δική του θέση, πώς και τι έγινε, το συζητάμε μετά προσωπικά. Όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ, εκτός από τους πρωτεργάτες της κίνησης, είναι ξεκάθαρο. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν χρειάζεται άλλα αξιώματα, πρωθυπουργός έγινε. Είναι συγκεκριμένα τα στελέχη που δεν μπορούν με βάση τις αποφάσεις του Κινήματος να γυρίσουν πίσω. Είναι πρωτεργάτες της κίνησης, δηλαδή βουλευτές που πήγαν με τον Γιώργο Παπανδρέου, δεν νομίζω ότι μπορούν να γυρίσουν πίσω.»
Για το αποτέλεσμα των εκλογών και τις μετεκλογικές συνεργασίες
«Κάνω μια πρόβλεψη: δεν θα είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο μεγάλη η κατρακύλα στην κοινωνία. Πιστεύω ότι θα είναι η Ν.Δ. Οποιαδήποτε συνεργασία προκύψει μετεκλογικά, δεν θα πρέπει να είναι μια συνεργασία, όπως έγινε με Βενιζέλο- Σαμαρά. Θα πρέπει να είναι μια συνεργασία πιο καθαρή, πιο έντιμη και πιο πολιτικά τεκμηριωμένη και θέλει χρόνο πια, όχι σε μια βδομάδα τα φτιάξαμε και τελειώσαμε. Γιατί γίνανε λάθη και σε αυτά. Οποιαδήποτε συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι ανοιχτό σε συνεργασίες, αλλά πια με πραγματικές συμφωνίες, π.χ. Μέρκελ-Γκάμπριελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου