Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αριστερή Πλατφόρμα καταγγέλει: Άρον άρον εκλογές με πραξικοπηματικούς όρους...



Αρθρο στην ιστοσελίδα iskra.gr ...
Η πρώτη αντίδραση από την ιστοσελίδα της Αριστερής Πλατφόρμας Iskra διατυπώθηκε σε υψηλούς τόνους καθώς καταγγέλει άρον άρον εκλογές με πραξικοπηματικούς όρους.
«Αρον - άρον εκλογές; Γιατί;» , θέτει...

το ερώτημα στο άρθρο του ο Γιώργος Καρνέσης. «Ο αγώνας συνεχίζεται και αν γίνουν εκλογές έστω με πραξικοπηματικούς όρους, αυτές θα είναι ένας πρώτος σταθμός για την ανεξάρτητη , προοδευτική και δημοκρατική Ελλάδα που ονειρευόμαστε», καταλήγει.
Κατά τον αρθρογράφο οι λόγοι που επέλεξε η κυβέρνηση την ταχύτατη προσφυγή στις κάλπες είναι δύο. Ο πρώτος είναι ότι «η κυβέρνηση τελεί υπό πανικό, φόβο, βαθιά αμηχανία και ανησυχία. Τρέμει η κυβέρνηση τις βαρύτατες συνέπειες κάθε μέρας που περνάει με τις οδυνηρές επιπτώσεις των μνημονίων να γίνονται αισθητές από το λαό». Ο δεύτερος είναι «να απαλλαγεί από τα βαρίδια του «ΟΧΙ» και να αιφνιδιάσει την Αριστερή Πλατφόρμα ώστε να μην προλάβει να ετοιμαστεί για εκλογική αναμέτρηση».

«Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει άρον –άρον το «ΟΧΙ» από τον πολιτικό χάρτη. Το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος και το «ΟΧΙ» στα μνημόνια, ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο συνεπής αριστερός, προοδευτικός, πατριωτικός ,δημοκρατικός κόσμος έχουν εξελιχθεί σε εφιάλτη για την κυβέρνηση.Κάποιοι στου Μαξίμου λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο», προειδοποιεί το άρθρο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου