Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Θα πάει μακριά η βαλίτσα με την αντιμνημονιακή υστερία της Ζωής;

           


Το τέταρτο βίντεο της σειράς "Η Πρόεδρος πουλά αντιμνημόνιο", το οποίο στα 6 αυτά λεπτά του όχι μόνο παρουσιάζει σταρ του αντιμνημονιακού αγώνα, όπως ο Κασιμάτης ή ο Καζάκος, αλλά προμοτάρει δια χειλέων Σακοράφα το αίτημα των "αγανακτισμένων" της πλατείας Συντάγματος του 2011 για έλεγχο και διαγραφή του επαχθούς χρέους.
Απέναντι σ' αυτή την μονταζιέρα της ιστορικής αλήθειας εκ μέρους της Κωνσταντοπούλου, οφείλουμε να πούμε ότι οι "αγανακτισμένοι" νεοδημοκράτες-Χρυσαυγίτες και κάποιοι Καμμένοι- ΣΥΡΙΖΑίοι εκείνης της εποχής δεν ζητούσαν μόνο έλεγχο του χρέους, αλλά και κρεμάλες και κάψιμο του "μπουρδέλου" της Βουλής. Με απλά λόγια, η Πρόεδρος της Βουλής υπέθαλψε την αντικοινοβουλευτική υστερία εκείνου του καλοκαιριού, φανερώνοντας το πόσο η ίδια κάτω από τον κοινοβουλευτικό μανδύα προωθεί τη μια και μόνη άποψη μιας μερίδας κόσμου για τη σύγχρονη ιστορία της χώρας, καταπατώντας κάθε έννοια ακεραιότητας και αντικειμενικότητας.

Αν αυτή δεν είναι πέρα από ρεβανσισμός και κατάχρηση αρμοδιοτήτων και παράβαση καθήκοντος, τότε τι είναι..??

Υ.Γ: Φαντάζομαστε ότι, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπογράψει μετά βαϊων και κλάδων το τρίτο μνημόνιο, αυτή η σειρά βίντεο θα μοιράζεται στα κατά τόπους πανηγύρια που θα λάβουν χώρα ανά την επικράτεια το καλοκαίρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου