Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παραιτήσεις προέδρων θα ζητήσει ο Κουρουμπλής-στην Αθήνα ο Γ. Βλάχος

        
geg-blaxos-nosokomeio1Απολογιστικά στοιχεία αλλά και …παραιτήσεις ζητεί από τις διοικήσεις φορέων και μονάδων της Υγείας η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Όπως ανέφερε χθες ο νέος υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου, απέστειλε αίτημα προς τις διοικήσεις νοσοκομείων και άλλων φορέων της Υγείας με το οποίο ζητεί απολογισμό έργου και καταγραφή των αναγκών τους. Σε ερώτηση για το εάν θα ζητήσει και παραιτήσεις, η απάντηση του κ. Κουρουμπλή ήταν: «Πολλές».
Στο μεταξύ ο διοικητής των νοσοκομείων στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Βλάχος αύριο Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον νέο yπουργό, που θεωρείται φυσιολογικό να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την κατάσταση της δημόσιας υγείας στον τόπο καταγωγής του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Βλάχος αναμένεται να ζητήσει κατ’εξαίρεση την άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου με ιατρούς και συγκεκριμένα με καρδιολόγο και παιδίατρο. Για τα υπόλοιπα ζητήματα του νοσοκομείου, αλλά και για τον απολογισμό του, ο κ. Βλάχος θα ακολουθήσει την οδό της έγγραφης απάντησης στο αίτημα του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου