Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Tην Πέμπτη αποσαφηνίζει την στάση του ο Θύμιος Σώκος

         
po-sokos-omilia8JPGΣτην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον β” γύρο θα μονομαχήσουν ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας με ποσοστό 23,09% και ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προερχόμενος από τη ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτηςμε ποσοστό 19,88%.........
Ρυθμιστές της εκλογικής αναμέτρησης αναμένεται να είναι οι ψηφοφόροι του Θύμιου Σώκου, επί χρόνια δημάρχου Αγρινίου που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και είχε τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ, όπως γράφει σήμερα το «Έθνος».
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, που τερμάτισε τρίτος με ποσοστό 16,8%, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να δώσει σήμα στους ψηφοφόρους του προκειμένου να στηρίξουν κάποιον από τους δύο υποψηφίους, επισημαίνεται στο ίδιο δημοσιεύμα.
Ο ίδιος ο κ. Σώκος, πάντως, όπως αποκάλυψε το πρωί η εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3 προτίθεται την Πέμπτη να κάνει δημόσια δήλωση με την οποία θα αποσαφηνίζει την στάση του ενόψει του δευτέρου γύρου των περιφερειακών εκλογών.
πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου