Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Κυριακή

        
epi-kairos-vroxiΤο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλ/νίας με έγγραφο του προς τους δήμους του νομού, καλεί να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στην περιοχή  ευθύνης τους και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, διαβιβάζοντας παράλληλα έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα  με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα  (ΙΣΧΥΡΕΣ   ΒΡΟΧΕΣ-  ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΧΙΟΝΙΑ – ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ )  στην περιοχή από την   Κυριακή  02  – 02 – 2014 έως και την Δευτέρα  03 – 02 – 2014.
                                       ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ   02 – 02 – 2014  ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  03 – 02 – 2014
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 02-02-2014 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Α)  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-02-2014
      ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ                 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ -ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ,  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
Β) . ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 03-02-2014
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩN
Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου