Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς παρατράγουδα η επανεκλογή Νομαρχιακής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

        
po-nomarxiaki-parko-syriza1Με πρωτιά του Γιάννη Κολοβού , που σηματοδοτεί την αποδοχή του συνδικαλιστή εκπαιδευτικού στη βάση του κόμματος και που του δίνει σαφώς «πόντους»  για το χρίσμα στον δήμο Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν χθες σε ξενοδοχείο του Αγρινίου οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Γραμματείας, μετά την εμπλοκή που είχε προκληθεί στην πρώτη διαδικασία και την ένσταση που είχε κατατεθεί.
Στην συνέλευση παρών ήταν ο Γραμματέας του κόμματος κ. Βίτσας, ενώ πολλά ήταν τα μέλη της που πήραν το λόγο, σε ενωτική κατεύθυνση. Ο κ. Βίτσας ειδικότερα παρουσίασε το πολιτικό πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, ενώ τονίστηκε πως οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ , μπορούν να κερδίσουν τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και την Περιφέρεια, δημιουργώντας νέα δεδομένα στην περιοχή.
H παρουσία του κ Βίτσα σχετίζονταν και με τα νέα δεδομένα τα οποία προκύπτουν από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις οι  οποίες, όπως τόνισε ο κ Βίτσας, δείχνουν την κυβέρνηση να αποσταθεροποιείται και να απόνομιμοποιείται και μπροστά σ αυτό να γίνεται και ποιο επικίνδυνη. «Εφαρμόζει μέτρα που είχαν ψηφιστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ετοιμάζεται να πάρει και νέα μέτρα που προτίθεται να εφαρμόσει μέσω κάποιου μεσοπρόθεσμου ή τρίτου μνημονίου. Εμείς έχουμε ως στόχο μέσα από διαδικασίες δημοκρατικές να επιτύχουμε να σταματήσει η πολιτική αυτή και να πάμε τώρα σε εκλογές. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε μέσα από την διαδικασία των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών  να διαφανεί η τεράστια αναντιστοιχία ανάμεσα στην λαϊκή θέληση και την κοινοβουλευτική κυβερνητική πλειοψηφία, κάτι που θα σημάνει ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει το δικαίωμα να παίρνει τουλάχιστον τέτοια μέτρα, κάτι που θα ανοίξει και τον δρόμο σε μια κυβέρνηση με πυρήνα την αριστερά, η οποία θα ανατρέψει την μνημονική πολιτική και θα ανοίξει τον δρόμο  εθνικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης» δήλωσε ο κ Βίτσας στην εφημερίδα «Συνείδηση».
Στη Νομαρχιακή Γραμματεία Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγονται με αλφαβητική σειρά:
ΑΓΓΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΓΑΛΑΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΒΑΛΑΝΤΗ
ΖΑΓΓΑ ΕΛΕΝΗ
ΖΕΡΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΖΩΗ ΑΝΝΑ
ΖΩΝΑΡΑ ΣΟΥΛΑ
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ ΜΑΚΗΣ
ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΚΙΤΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΛΙΑΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑ
ΜΑΝΔΕΛΛΟΣ ΠΑΝΟΣ
ΜΙΚΡΟΒΑΣ Α. ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΚΡΙΤΗ
ΜΠΙΡΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΜΠΙΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΣΑΪΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΕΥΔΟΞΙΑ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΕΖΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΡΑΠΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΟΥΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
 Για την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή εκλέγονται με αλφαβητική σειρά:
ΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου