Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κολοβός, Μπεσίνης και Τραπεζιώτης οι υποψήφιοι για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

        
po-syriza-anoixth-synelefsi4Πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ του Αγρινίου μιας και θα πρέπει άμεσα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου, που θα έχει την στήριξη του κόμματος.
Τα τρία ονόματα που πρόκειται να κληθεί η Γενική Συνέλευση των μελών του κόμματος στο Αγρίνιο να αποφασίσει για το ποιός θα προκριθεί για να προταθεί στην Κίνηση Πολιτών που έχει δημιουργηθεί είναι αυτά του  του συνδικαλιστή εκπαιδευτικού Γιάννη Κολοβού, του τ. δημάρχου Θεστιέων Δημήτρη Τραπεζιώτη,  και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου του Αγρινίου Πάνου Μπεσίνη.
Ειδικότερα η υποψηφιότητα του τελευταίου, είχε αποκαλυφθεί μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Γεγονός» και έχει συζητηθεί αρκούντως αφού ο κ. Μπεσίνης δεν αποτελεί ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη η υποψηφιότητα του κ. Τραπεζιώτη φαίνεται πως προσκρούει σε ισχυρές εσωκομματικές αντιδράσεις, εξαιτίας του μέχρι πρόσφατα «πράσινου» παρελθόντος του και γενικότερα θεωρείται πως θα αποτελέσει «εύκολο στόχο» για όσους θα επιδιώξουν στις εκλογές να αποδομήσουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, με βάση την θητεία του στον δήμο Θεστιέων, την πολιτική του πορεία και τα πεπραγμένα του.
Η Γ.Σ. των μελών του κόμματος στο Αγρίνιο θα γίνει τις επόμενες μέρες και στη συνέχεια η Αυτοδιοικητική Κίνηση που πρόσφατα δημιουργήθηκε θα επικυρώσει ή όχι την πρόταση αυτή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου