Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εργοτέλης – Παναιτωλικός: «Μάχη» επιβίωσης…

        
panai-k20-ergotelisΩς τελικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό, τη Δευτέρα (27/1) το απόγευμα στις 19:30 (Onsports, Novasports 1).
Βασικός στόχος των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν αποτελεί η παραμονή και το συγκεκριμένο ματς μοιάζει χωρίς… αύριο, καθώς οι Κρητικοί βρίσκονται σε κρίση και αναζητούν ανάκαμψη με την παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο τους, ενώ οι Αγρινιώτες γνωρίζουν πως αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες θα πρέπει να παίρνουν βαθμούς και εκτός έδρας.
Με Κούμπικ οι Κρητικοί
Στην αποστολή του Εργοτέλη μετέχει ο Κούμπικ, που αποτέλεσε μεταγραφή του Ιανουαρίου, εν αντιθέσει με τους… τελευταίους Ιμπραΐμ και Στοΐκοβιτς που δεν έχουν καταφέρει να ενσωματωθούν στους «κιτρινόμαυρους».
Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Σαρρής, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κοντέ, Καρντόσο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Δωματάς, Αναστασάκος, Βερπακόφσκις και Διαμαντάκος.
Χωρίς προβλήματα τα «καναρίνια»
Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ταξίδεψε η ομάδα του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση που θα ολοκληρώσει την 21η αγωνιστική.
onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου