Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δηλώσεις προπονητών και παιχτών

 
Στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού και στο δίκαιο της επικράτησής του στάθηκαν όσοι μίλησαν στο τρίτο ημίχρονο
Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός): "Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε σημαντικά καi απελευθερωθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή , δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Στην επανάληψη ο αγωνιστικός χώρος από την βροχή βάρυνε και τα παιδία δυσκολεύτηκαν. Η νίκη είναι σημαντική και συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την νίκη. Συγχαρητήρια και στο κόσμο για το γεμάτο γήπεδο. Ήταν μια εξέδρα από τα παλιά και έτσι θα συνεχίσουμε."
Μανώλης Στεφανάκος (παίχτης Παναιτωλικού): "Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και πετύχαμε γρήγορο γκολ. Βγάλαμε πολύ πάθος και δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ. Την Τετάρτη θα πάμε στον Γαζώρο με στόχο ν να πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς. "

Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπονητής Δόξας):" Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ Καλί ομάδα όπως ο Παναιτωλικός . Τον τελευταίο καιρό έχουμε κολλήσει γιατί έχουμε πολλά προβλήματα με απουσίες τραυματιών και τιμωρημένων. Προσπαθούμε όμως συνεχώς . Σε μια- δυο εβδομάδες θα είμαστε καλύτερα. Δουλεύουμε με νέα παιδιά τα οποία είναι το μέλλον της Δόξας. Δεν έχω παράπονο από τους παίχτες μου. Ο Παναιτωλικός καλύτερος από εμάς , κέρδισε και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Επίσης τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία που μας επιφύλαξε. Η ομάδα του Αγρινίου έχει επίπεδο Super League."
Θανάσης Στόικος (παίχτης Δόξας Δράμας) : "Είχαμε ένα δύσκολο ματς , ενώ ο στόχος μας ήταν να μην δεχτούμε γκολ στα πρώτα είκοσι λεπτά. Όλα όμως μας πήγαν στραβά και τα σχέδιά μας ανατράπηκαν με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε στα τριάντα δευτερόλεπτα. Για μας δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να μπούμε στα play off. " πηγηagriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου