Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & η τσέπη του Φώτη!

ΕΧΕΙ ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

Δεν αγγιζει το αφεντικο του Παναιτωλικου η οικονομικη κριση, που αν του φερουν τα καρντασια τους 12 βαθμους, να ειστε σιγουροι οτι για την αλλη τετραδα που θα ζητησει, το ποσο θα ειναι και αυξημενο, αφου θα κρινει την απευθειας ανοδο. Εχει βαθιες τσεπες ο ανθρωπος!

ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ

Ξερετε, την εχουμε παθει στο Αγρινιο. Μαθαμε στις τριαρες και θα μας κακοφανει ενα μικροτερο σκορ. Ενω την αφλογιστια θα τη θεωρήσουμε... θαυμα. Ειναι αυτο που λενε οι γεροντες "τρωγοντας ερχεται η ορεξη".

ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΛΑΔΟΜΠΟΓΙΑ ΝΤΟΥΓΡΟΥ

Αν θυμαστε καλα, την περσινη χρονια ειχαμε τον Καμαρα με τα χρωματιστα παπουτσια, αλλα και τα βαμμενα κοκκινα-κιτρινα μαλλια. Φετος ομως, σοβαρεψε ο μελαμψος και την θεση του πηρε ο Μπελον, ετσι για να σκασει ο Ανρι! Αν το βαψιμο δινει ωθηση στην αποδοση, τοτε να τα βαψουν ολοι.

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΥΑ ΟΥΑ

Οχι, πεστε μου εσεις οι αγαπησιαρηδες, ξεχνουνται οι μεγαλες αγαπες ρε φουληδες, οσα χρονια και αν περασουν; Οχι δα. Το λεω γιατι στο Αγρινιο μεχρι την αλλη Κυριακη μεσολαβουν δυο κρισιμα παιχνιδια. Μπορείτε να μαντέψετε τι σκέφτονται οι Αγρινιωτες; Να το πω; Το παιχνιδι της αλλης Κυριακης με την Παναχαϊκη. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

Πλατη θα πρεπει να βαλουν ολοι σε αυτη την πολη. Φορεις, Tυπος και φιλαθλοι για να αρει η πολεοδομια την απειλη προστιμου, ετσι ωστε ο θειος να ξανατοποθετησει τα καθησματα και το σκεπαστρο του πεταλου, μιας και προκειται για εργο κοινης οφελειας. Αντε βρε φουληδες, σηκωστε αναστημα, μην παραμενετε παθητικοι.

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ


Το αιμα τους πισω περιμενουν να παρουν αυριο οι Αγρινιωτες απο τους Δραμινους, που θεωρουν οτι και αυτοι περσι παιξανε ρολο στον υποβιβασμο του Παναιτωλικου απο την Α' Εθνικη, χανοντας και τα 2 παιχνιδια που στοιχισαν στον Τιτορμο. Θελουν, λοιπον, να ρεφαρουν τους περσινους 6 βαθμους με τους φετινους...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ


Το διαβασα σε ενα σαιτ οργανωμενων και το κρατησα στο μυαλο μου. "Με την επιτροπη τους, οι οργανωμενοι θυμησαν οτι το γηπεδο ειναι ποδοσφαιρικη εδρα και οχι ιδιοκτησια του καθενος. Εριξαν την περηφανεια και τον εγωισμο τους και γυρισαν στο γηπεδο για το καλο της ομαδας και οχι για τους αλλους". Εγω τι να πω... Το κειμενο μιλαει απο μονο του.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

Η mikriliga.com στην Αιτωλοακαρνανία σκιζει χασεδες, ειναι η σελιδα που ενημερωνονται οι φιλαθλοι του Παναιτωλικου κατα εκατονταδες. Το λεω, γιατι αφουγκραζομαι εγω τους επισκεπτες της σελιδας. Δεν το λεω ετσι για να ευλογησω τα γενια μας ή να πουλησουμε μαγκια!

ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ

Μονο καλα λογια λενε στο Αγρινιο για τις καιρικες συνθηκες των παιχνιδιων. Αφου να φανταστειτε, την περασμενη Κυριακη μεχρι τις 3 εριχνε καλαποδια και στις 4 ειχαμε λιακαδα. Δυο τινα υπαρχουν: ή το αφεντικο εχει συμβαση με τα βαρομετρικα ή ο καλος θεουλης ειναι οπαδος του Τιτορμου και θελει να βλεπει τα ματσακια. Ας ελπισουμε να μην μας τα χαλασει την Κυριακη.

ΤΡΥΠΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Δεν τις προλαβαίνουμε τις δηλωσεις του Μητροπουλου εδω στο Αγρινιο. Το παιδι κανει οτι μπορει να ριξει την τιμή παραχωρησης του ο Φωτης. Ο Φωτης, ομως, δεν καταλαβαινει τιποτα απο μαλαγανιες και κλαματα. Εξαλλου, αγορι μου, τι ειναι για την ΑΕΚ 250 χιλιαρικα... Αλλα και για σενα αγορι μου δεν ειναι καλη η φτηνια. Δεν εχει ακουσει οτι το φτηνο το κρεας τα σκυλια το τρωνε;

KΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 9.30 το βράδυ, συντονιστείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και παρακολουθήστε, για μιάμιση ώρα, τα ΝΕΑ του Παναιτωλικού και της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου. Καλά κουράγια μάγκες! πηγηmikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου