Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ζήλεψε τη δόξα του Τσούρα ο Βισβίκης...



Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στους κόλπους της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου, αφού εμμέσως πλην σαφώς ο γραμματέας της Γιάννης Βισβίκης έχει βάλει στόχο να καταστεί αντικαταστάτης του Θανάση Τσούρα!!!
Προφανώς ο γραμματέας της ΔΟ ΠΑΣΟΚ Μεσολογγίου «μπερδεύοντας» ρόλους και συνεπικουρούμενος από ελάχιστα τοπικά στελέχη αλλά και μερικούς από τους επιθυμούντες το «χρίσμα» από το ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε μια σειρά ενεργειών που αντιστρατεύονται την στρατηγική του κόμματος, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι οποίες δημιουργούν συνθήκες διάσπασης.
Ανοιχτή αμφισβήτηση του δημάρχου Μεσολογγίου, συνεχείς συσκέψεις σε «ξενοδοχεία» και «καφετέριες», απαξίωση του ρόλου της νομαρχιακής είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις ενέργειες του κ. Βισβίκη, ενέργειες που προκαλούν έντονη δυσαρέσκεια και κυρίως όπως τονίσαμε παραπάνω διχάζουν τη βάση του κόμματος στην πρωτεύουσα.
Τελευταίο κρούσμα, η αλλαγή κλειδαριάς στη δημοτική οργάνωση με αποτέλεσμα να μεινουν απ'έξω στελέχη της Νομαρχιακής και υποψήφιοι, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που έχει αποφασίσει το κόμμα.
Αφορμή τώρα για το σχόλιο αυτό, αποτελεί το γεγονός ότι στον δήμαρχο Μεσολογγίου μπορεί κάποιος να του ασκήσει κριτική για τα πεπραγμένα του στο δήμο αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ή να αμφισβητήσει τη διαχρονική του προσήλωση στις αρχές του ΠΑΣΟΚ, του οποίου άλλωστε αποτελεί ιδρυτικό μέλος και από το οποίο ποτέ δεν έχει «αποχωρήσει»… όπως αρκετοί εκ των επιθυμούντων το χρίσμα στο Μεσολόγγι έκαναν…

9 σχόλια:

  1. καλα του κανει του βλαχοδημαρχου. εσεις οι αγρινιωτες τον θελετε γιατι σας ξεπουλαει τα παντα. ηρθε κι ο τουρουνιδης να το παιξει παραγοντας στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ "ΦΙΑΣΚΟ" ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΟΡΟΥΝΙΔΗς ,πηγαν 2(o ενας,ο νοσοκομος,ειναι και εμμισθος υπαλληλος του αναγνωστοπουλου) ΑΠΟ ΤΑ 7 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΤΟΥς 8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΑΡΑ, ΓΑΤΕ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. .
    και ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ( και οι 7) ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΜΑ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ δεν ΔΕΧΕΤΑΙ Ο "ΑΥΤΟΧΡΙΣΜΕΝΟΣ" νυν ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,ΠΟΝΗΡΕ ΓΑΤΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μεσιέ" Τορουνίδη κάτω τα "ξερά" σου από την Ιερή πόλη!!Σε/σας "βολεύει" ο Αναγνωστόπουλος να γίνει εκ νέου δήμαρχος.
    Αν δεν έχεις iq ραδικιού,απλά,κατάλαβέ το!!Στο ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι,ΕΜΕΙΣ θα βγάλουμε τον υποψήφιό ΜΑΣ και όχι ΕΣΥ!! Εσύ ασχολήσου με το λατρεμένο σου Βραχώρι και διεκδίκησε γι'αυτό,εκτός από Εφετείο-Μητρόπολη και Πατριαρχείο και το ίδιο το Βατικανό!!
    Πρόσεξε,μην προκαλέσεις εμφύλιο.Αντιλαβού;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΒΙΣΒΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΟΥΣΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ νέο πρόσωπο να τους βαλει γυαλιά στο ψαροχώρι. αφήστε τους νέους να παιξουν μπάλα. Μπράβο κύριε Βισβίκη που δεν σκυβετε κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:
    ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;;; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ΄;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουρουνιδη ξεφτιλα ουστ..στο χωριο σου μαγκιες οχι στο μεσολογγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Bισβικη γερα, φερε τα ποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 6:01, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΚΑΛΠΕΣ) ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ(καθαρα ή οαι,δεν το ξερουμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή