Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Aναγνωστόπουλος: "Ποιοί κλαίνε τα λεφτά τους;"


Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σχετικά με την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κατανοώντας τους «ευσεβείς πόθους» των γνωστών κύκλων της αμφισβήτησης και υπονόμευσης, της δημοτικής μας αρχής θέλω να κάνω γνωστό στους πολίτες του δήμου μας, ότι πολύ σύντομα θα προβούμε σε δημοσιοποίηση της πολιτικής μας πρότασης για τις εκλογές του Νοέμβρη, σε ανοιχτή εκδήλωση.
Μια πρόταση πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πολιτών του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου, για την κατάρτιση της οποίας ήδη εργάζεται ένας μεγάλος αριθμός συνεργατών μου.
Παράλληλα είναι προφανές ότι οι ίδιοι κύκλοι έχουν περιέλθει σε σύγχυση και είναι διάχυτη η νευρικότητά τους εξαιτίας της απαξίωσης που εισπράττουν καθημερινά από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.
Την πλειοψηφία που αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη δημοτική μας αρχή, για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές της που έδωσαν λύσεις σε χρόνια προβλήματα της πόλης και δημιούργησαν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι οι κύκλοι που για να επιβιώσουν πολιτικά και επιχειρηματικά έχουν επιλέξει το δρόμο της λάσπης και της σπέκουλας, μη σεβόμενοι τους στοιχειώδεις κανόνες πολιτικής ηθικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Τέλος σχετικά με τη δημοσκόπηση που έγινε στο δήμο μας για τις τάσεις της κοινής γνώμης για τις εκλογές αναρωτιέμαι και προσπαθώ να βρω ποιοι …κλαίνε τα λεφτά τους;»
Επίσης ο δήμαρχος Μεσολογγίου σχολιάζοντας δημοσιεύματα για την εκδήλωση της ΝΑ Αιτωλοακαρνανίας που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Ευηνοχώρι την προσεχή Κυριακή και ακυρώθηκε σε δήλωσή του τονίζει: «Όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν, μουσαφίρηδες στον τόπο μας δεν πάμε.»

1 σχόλιο:

 1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ...ΤΗΝ ΚΛΟΤΣΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Η ΤΟ ΔΕΞΙ? ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; ΑΣ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ...
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
  ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΝΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!
  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή