Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

Μεθαύριο οι εκλογές στην ΕΠΣΝΑ


Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ο συνδυασμός του Τάκη Παπαχρήστου « ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κανονικά θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 15 Ιουλίου στης 18.00 το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο μετά την απόφαση που έλαβε την Τρίτη, το Μονομελές Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ( απόφαση 461/2010 ) όπου εκδίκασε τα ασφαλιστικά μέτρα του Συνδυασμού του Τάκη Παπαχρήστου.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ε.Π.Σ.Ν.Α. τα σωματεία έχουν το δικαίωμα της επιλογής, παρόλο που το σημερινό Δ.Σ. με πρόεδρο τον Σπύρο Ιωαννίδη προσπάθησε να βάλει εμπόδια στην μη διεξαγωγή των κρίσιμων εκλογών.
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Δικαστηρίου έπαιξε η αποφασιστική στάση της πλειοψηφίας των Σωματείων του Νομού μας, τα οποία προσκόμισαν βεβαιώσεις στο Δικαστήριο όπου ζητούσαν την διεξαγωγή εκλογών, ενώ κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων καταφάνηκε η απουσία επιχειρημάτων από την σημερινή Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ν.Α.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού « ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ » Τάκης Παπαχρήστος, μετά την θετική για τον Συνδυασμό του απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, δήλωσε τα εξής :
« Πιστεύω ότι μετά την σημερινή δικαίωση του Συνδυασμού μας, δρομολογούνται νέες εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του Ποδοσφαίρου στον Νομό μας.
Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου δηλώνουμε αποφασισμένοι να αλλάξουμε οριστικά και αμετάκλητα την φθίνουσα πορεία του τοπικού ποδοσφαίρου και των σωματείων, να χαράξουμε νέα πορεία με χρηστή και διάφανη διοίκηση, με ουσιαστική αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και αξιοποίηση ικανών και αξιόλογων στελεχών που δραστηριοποιούνται στα τοπικά σωματεία. Οι ομάδες θα αποκτήσουν επιτέλους φωνή και δύναμη, θα διαμορφώσουν από κοινού της εξελίξεις και θα καταστήσουν την Ε.Π.Σ.Ν.Α. διοικητικό όργανο που θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης για την επίλυση χρόνιων και προβληματικών καταστάσεων ».

1 σχόλιο:

  1. Κάθε τρόπο και μέσο χρησιμοποιούν οι για πολλά χρόνια καρεκλοκένταυροι του τοπικού ποδοσφαίρου προκειμένου μηνούν και άλλο στην εξουσία .. Ο θεός και ψυχή τους ξέρει, πόσες λαμογίες έχουν κάνει και δεν θέλουν να βγουν τώρα στη φόρα..
    Διαιτητής εν ενεργεία πήρε εχθές τηλέφωνο πρόεδρο αθλητικού σωματίου της Α κατηγορίας και του ζήτησε να στηρίξει στης εκλογές τον Ιωαννίδη . Τι δουλεία έχει ο εν λόγο διαιτητής να πάρει τηλ πρόεδρο ομάδας; τι είναι αυτό έμμεση απειλή για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο; φτάνει ποια με την αλητεία και τον εκβιασμό στο τοπικό ποδόσφαιρο καθαρίστε κάθε σάπιο και διεφθαρμένο παραγοντίσκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή