Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Επίσκεψη εργαζομένων στο νέο νοσοκομείο.


ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης για την πορεία της κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου επισκέφτηκε σήμερα το υπό ανέγερση κτίριο και ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα μηχανικό.
Με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώσαμε την πρόοδο της πορείας των εργασιών, καθώς και την διαβεβαίωση από τον υπεύθυνο επιβλέποντα μηχανικό ότι το χρόνιο αίτημα και η αγωνία των Αιτωλ/νων πολιτών θα πάρει τέλος το πολύ έως τον Μάρτιο του 2011.
Χαιρετίζουμε την εξέλιξη αυτή, διαπιστώσαμε ότι θα είναι ένα Νοσοκομείο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που πραγματικά θα δώσει καλύτερες παροχές Υγείας στον ταλαιπωρημένο Αιτωλ/να πολίτη.
Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να επισημάνουμε και να κρούσουμε τον κώδωνα προς την Πολιτεία πως από μόνο του το κτίριο όσο και αν υλικοτεχνικά εξοπλιστεί, πρέπει πρώτα να επανδρωθεί με ικανό και αναγκαίο προσωπικό. Μιλάμε για την ΑΜΕΣΗ αναγκαιότητα σύστασης εδώ και τώρα του Νέου Οργανογράμματος του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Επίσης, ζητάμε την παρέμβαση της Πολιτείας ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στα ίδια χρονικά διαγράμματα και ο 3ος όροφος που είναι πολύ αναγκαίος για την λειτουργία ενός τέτοιου σύγχρονου έργου πνοής για την Δυτική Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου