Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μια δήλωση που θα συζητηθεί.


ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΙΑ...
"Πριν 30 χρόνια όταν συνειδητά ξεκίνησα να αγωνίζομαι για την ΝΔ δεν είχα σκεφθεί οτι θα ξύπναγε ένα πρωί ένας Καρδινάλιος και θα έστελνε τις αποφάσεις ΤΟΥ για την προσφορά μου και τους αγώνες μου στη ΝΔ.
Ο Καρδινάλιος μου είναι παντελώς άγνωστος κι όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν τον βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ. Προφανώς ξύπνησε πριν 30-40 μέρες από λήθαργο.
ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΜΑ.
Προσωπικά μου είναι παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΗ η σκηνική του παρουσία.
Προσωπικά όμως καθώς μεγάλωσα με ξεκάθαρες δημοκρατικές αντιλήψεις και ιδέες δεν δέχομαι καμιάς μορφής καθοδήγηση και ελέγχο από Καρδινάλιους αναλόγου μεγέθους. Τη σιχαίνομαι.
Οπότε ας κρατήσει τη βουλιμία του και τις διαθέσεις του για προσωπικά του ζητήματα.
Από πολιτικές ανοησίες και ηλιθιότητες δεν έχω καμιά ανάγκη να τις βλέπω και δημοσιευμένες ειδικά όταν αυτές έχουν αναφορά στο όνομα μου. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ανεχθώ οποιαδήποτε αναφορά και έλεγχο και στο εξής γύρω από τ'ονομά μου.
Αν κάποιοι είδαν φως και μπήκαν, αυτό είναι κατάντια.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι γίναν τσομπάνηδες, διάλεξαν λάθος καιρό και λάθος χώρο.
Η λογική "εγώ αποφασίζω και διατάσσω" δεν έχει καμιά σχέση με το άτομό μου καθώς θυμίζει ψυχιατρικού ενδιαφέροντος διαταραχές, τις οποίες δεν είναι της αρμοδιότητάς μου να θεραπεύσω.
Για τους ανθρώπους που ήρθαν από το πουθενά και νομίζουν ότι μπορεί να βρίσκονται παντού, το παραμύθι έχει βαλτώσει και δεν υπάρχει καμιά διάθεση για να βολέψουμε την ηλιθιότητα.
"Αϊ σιχτίρ" το μόνο που ταιριάζει.
Σαν σήμερα επανήλθε η το 1974 η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Οπότε αποτελεί τεράστια ύβρη και πρόκληση τέτοιες συμπεριφορές και ασχήμιες από κορδωμένους Καρδινάλιους.
Ας ξαναγυρίσουν πάλι στα μνήματα τους. Καλύτερα ήταν εκεί και περισσότερο πρόσφεραν στην ηρεμία των νεκρών.
Από θόρυβο και ηχορύπανση δεν έχουμε ανάγκη καλοκαιριάτικα.."


5 σχόλια:

  1. o alekos einai opos panta anakatero...

    kai fysika den vazeis noima apo tis vlakies toy...

    kai fysika esy me to blog kaneis lathos poy paizeis tatoia paixnidia

    mporeis na to kratiseis se poli kalo epipedo an thes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κατάρ(α) του Αστακού

    Ο σκεπτικισμός και η αμφισβήτηση έχουν διαδεχθεί τον αρχικό ενθουσιασμό για την επένδυση στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας που παρουσιάστηκε ως «πράσινη»,ενώ την υποστήριξή του για τη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με το καύσιμο LPG απέσυρε και ο δήμαρχος Αστακού.
    Εντός των ημερών αναμένεται και σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου του Αστακού,όπου θα προταθεί να αρθεί η έγκριση που είχε δοθεί για τη δημιουργία της μονάδας. Η δημιουργία αυτής της μονάδας είχε παρουσιαστεί ως «πράσινη επένδυση» του Κατάρ στην Ελλάδα, η οποία θα αφορούσε τη μεταφορά και αποθήκευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Αστακό και την παραγωγή βιοκαυσίμων. Τελευταία, όμως, άρχισε να γίνεται γνωστό ότι η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας θα χρησιμοποιεί ως καύσιμο το ρυπογόνο LPG.
    Στο Κατάρ σήμερα αναγκάζονται να το καίνε, προκαλώντας μεγάλες τιμές διοξειδίου του άνθρακα, για το οποίο από το 2013 θα πληρώνουν πρόστιμα.Γι' αυτό και έδειξαν ενδιαφέρον στην πρόταση μεταφοράς του στον Αστακό.
    Οι κινήσεις πολιτών της περιοχής όμως θεωρούν ότι θα υπάρξει μεγάλη περιβαλλοντική επιβάρυνση και αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της μονάδας παραγωγής άλγης στη δέσμευση του διοξειδίου. Την άποψή τους ενισχύουν πρόσφατα δημοσιεύματα που φέρουν τον υπουργό Ενέργειας του Κατάρ να μιλά μόνο για τη μονάδα LPG, ενώ αποστάσεις συνεχίζει να κρατά και η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία δηλώνει με νόημα ότι η ίδια δεν έχει υπογράψει για το LPG.

    http://www.enet.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρες μαρες κουκουναρες
    Να πει τα πραγματα με το ονομα τους ο Αλέκος, απο το να γραφει αρλούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
    ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΤΣΑΚΑΛΕ Η ΠΥΘΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΣΑΚ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή