Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Σ'ένα καράβι μούτσος..."


Στα όρια της γελοιότητας η αντιπαράθεση στο Ξηρόμερο.
Απάντηση στην απάντηση Μπαμπούρη δίνει ο δήμαρχος Αστακού, καλώντας μάλιστα τον Γιαννη Λύτρα να... "μαζέψει" τον συνεργάτη του και να μην κατεβάζει το επίπεδο... Ο Στάϊκος αφού αναφέρεται στην πορεία της πολιτικής και προσωπικής σχέσης του με τον Μπαμπούρη, λέγοντας πως προφανώς έχει εμπάθεια στο πρόσωπό του παραθέτει παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στον Αστακό και ολοκληρώνει την ανταπάντηση του με τον παρακάτω αξιοθαύμαστο τρόπο:
"Τι λέει ο άνθρωπος είναι στα καλά του; Ή το μίσος και ο φθόνος προς το πρόσωπο μου τον έχουν καταντήσει και δεν ξέρει τι λέει;
Κύριε Λύτρα πιστεύετε και εσείς αυτά που λέει για μένα ο κύριος Μπαμπούρης ,ότι τα παντελόνια τα φοράω μόνο για να μην κρυώνω και ότι τα έχω κατεβάσει πολλές φορές; Τα εγκρίνετε ή τα αποδοκιμάζετε; Αυτού του είδους πολιτική αντιπαράθεση πρεσβεύετε;
Ο κύριος Μπαμπούρης πριν το ΠΑΣΟΚ τον διορίσει στο Δημόσιο, όπου για πολλά χρόνια ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του Σκανδαλίδη και ο μισθός έπεφτε και αυτός σουλατσάριζε στον Αστακό, ήταν σε ένα καράβι μούτσος και εκεί συνηθίζουν να μιλούν έτσι.
Κωστάκη λίγη υπομονή και ο Νοέμβρης που κάνει κρύο έφθασε και θα δούμε ποιοι φοράνε τα παντελόνια για να μην κρυώνουν."
Ο Δήμαρχος Αστακού
dr Παναγιώτης Στάϊκος


2 σχόλια:

  1. οι της νδ ειναι απειροι μαθητες μπροστα στους δασκαλους του πασοκ.το καθεστως πασοκ εχει ριζωσει και τσακωμοι - ξετσακωμοι δεν επηρεαζουν το πορωμενο μυαλο του πρασινου κομματικου στρατου.

    χιλιαδες διορισμενοι και αλλου βολεμενοι. τα μαρτυρανε σημερα, ο λαος τα ξερει, αλλα χαιρομαι που θα βουλιαξει στη φτωχια και στη μιζερια. αλλοιμονο στα παιδια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή