Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο.... ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ


Γράφει η εφημερίδα «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» του Αγρινίου στην στήλη των σχολίων της στην έκδοση της Τρίτης τα εξής ενδιαφέροντα:
«Κάποιοι επιχείρησαν τις τελευταίες ημέρες να δημιουργήσουν θέμα με την παραίτηση του εκ Ναυπάκτου προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Λουκόπουλου. Μάλιστα έγραφαν σε διάφορα μπλογκ (κυρίως σε ένα που ονομάζεται SARA και MARA- διαχειρίστρια του οποίου μεταξύ άλλων είναι η κυρία Δήμητρα Λαοπόδη) και έλεγαν σε διάφορους σταθμούς (ANTENNA STAR κ.λ.π.) εντελώς ανόητα πράγματα. Μάλιστα κατέκριναν τον νομάρχη γιατί δεν έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Λουκόπουλου!!! Οϊμέ-οϊμέ τί πόνος και τι σπαραγμός ήταν αυτός!!! Γιατί βρε παιδιά και κορίτσια, δεν την έδωσε ο ίδιος ο κ. Λουκόπουλος στη δημοσιότητα; Ο παραλήπτης τη δίνει ή ο αποστολέας; Αλλά πέρα απ’ αυτό αφού σας έπιασε τόσο πόνος και θέτετε τόσα ερωτηματικά για αυτή την επιστολή, όπως μου είπε ο σμπίρος μου, ο κ. Λουκόπουλος θεωρεί ως υποβάθμιση του από τον νομάρχη ότι δεν τον όρισε εκπρόσωπο της Ν/Α στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς αλλά έστειλε αντινομάρχη στη Ναύπακτο. Θεωρεί επίσης ότι τον υποβάθμισε γιατί όταν πηγαίνει στην Ναύπακτο δεν τον ειδοποιεί και άλλα τέτοια συναφή. Και για να ησυχάσετε ακόμη περισσότερο στην επιστολή του, ο κ. Λουκόπουλος δεν αναφέρει τίποτε περί χρίσματός του ως υποψηφίου δημάρχου, στην ωραία αυτή και παραλιακή πόλη του νομού μας. Όχι δεν γράφει τίποτε… Ούτε εγκαλεί τον νομάρχη ότι δεν τον στήριξε… Ησυχάσατε τώρα; Αν όχι, ακόμη, περιμένετε μέχρι την Τετάρτη (αύριο) που θα διαβαστεί η επιστολή στην παράταξη της πλειοψηφίας και αν θέλει ο κ. Λουκόπουλος και στο Νομαρχιακό Συμβούλιο που ακολουθεί. Αν θέλει….».
Ακολουθεί η δημοσίευση από το μπλόγκ μας η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ του κ. Λουκούπουλου που ΔΟΘΗΚΕ χτες το βράδυ στη δημοσιότητα από τον παραλήπτη της καθώς στο χθεσινοβραδινό νομαρχιακό συμβούλιο (ΤΕΤΑΡΤΗ) ο κ. Λουκόπουλος, αναφέρθηκε σε άλλους λόγους από αυτούς που ανέφερε στην επιστολή του!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ επιστολή παραίτησης του κ. Λουκόπουλου:
«Μεσολόγγι 28-06-2010
κ. Νομάρχη
Υπέβαλα σήμερα στη Γραμματεία του Νομαρχιακού Συμβουλίου την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, θέση, που μετά
από δική σου πρόταση, κατέχω μέχρι την οριστική αποδοχή της παραίτησής μου απ’ το Σώμα.
Οι λόγοι που με οδήγησαν στην πιο κάτω απόφαση μου είναι πολλοί και γνωστοί και στους δύο μας, άρα δεν υφίσταται λόγος να τους επαναλάβω.
Στέκομαι μόνο σε δυο αφορμές που εκτιμώ πως συνιστούν συνειδητές εκ μέρους σου απόπειρες υποβάθμισής μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου.
Η πρώτη αφορμή ήταν όταν την Πρωτομαγιά, παρόντος εμού, έστειλες στην πόλη μου τον κ. Πετρόπουλο να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους της Ν.Α. και η δεύτερη, μόλις χθες, όταν ούτε καν με ειδοποίησες ότι θα ΄ρθεις στη Ναύπακτο στην εναρκτήρια εκδήλωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου Μαθηματικών και στη συνέχεια απέφυγες να πιούμε ένα καφέ μαζί ενώ το έπραξες με τον συνάδελφο και συντοπίτη μου κ. Μπαρμπαγιάννη.
Μένω ως ερασιτέχνης (και άρα ρομαντικός) της πολιτικής στις καλές μέρες της προεκλογικής μας εκστρατείας όταν η αναγγελία της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο σου εκτόξευσε την αναγνωσιμότητα σου στην Ναυπακτία από 16% στο 40% και υπό τον όρο της αμοιβαιότητας, σου δηλώνω ότι πρόθεσή μου δεν είναι να ανεβάσω τόνους….» Σε χαιρετώ Στάθης Λουκόπουλος».
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ γιατί «παραιτήθηκε» ο κ. Λουκόπουλος; ΟΧΙ ακόμη; Δεν πειράζει ξαναδιαβάστε την επιστολή του και μπορεί να….. καταλάβετε!!! Αν φυσικά είστε απόφοιτοι δημοτικού και αν φυσικά δεν έχετε γράσα στα μάτια και στα αυτιά. Αλλά ευτυχώς οι αναγνώστες μας φυσικά και καταλαβαίνουν, φυσικά και ξέρουν. ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ…. ΝΟΗΜΟΝΕΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1 σχόλιο:

  1. αστα δεν τα μαζεεις με τιποτα,ρομπα εγινε ο δικος σου (νομαρχης)........

    ΑπάντησηΔιαγραφή