Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Προπονητής στον Όμηρο ο Βασιλείου

Το Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του μέχρι πρότινος προπονητή της ΑΕΜ Χρήστου Βασιλείου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο κ. Στέλιος Τσίτος παραμένει στη θέση του γυμναστή της ομάδας καθώς και του υπεύθυνου των ακαδημιών και η Διοίκηση του Ομήρου τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα από τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή.
Στην ανακοίνωση του Ομήρου αναφέρεται: “Η Διοίκηση της ομάδας είναι σίγουρη ότι με τον κ.Βασιλειου στο τιμόνι της ομάδας , θα επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Χρήστος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ένας παίκτης που δεν «λούστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας (αφού ήταν της… αθόρυβης προσφοράς), αλλά που ήταν πάντα χρήσιμος για τις ομάδες του.
Αγρινιώτης στην καταγωγή γεννημένος το 1961 , o Βασιλείου κατάφερε να συμμετάσχει σε 111 αγώνες Α’ Εθνικής, κατέκτησε τίτλους, (πρωτάθλημα 1984 με τον Παναθηναικό και κύπελλο με τον ΟΦΗ)ενώ έφτασε ως και την εθνική ομάδα (1 συμμετοχή!). Ο Χρήστος Βασιλείου έπαιξε ακόμη σε ΟΦΗ , Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Αθηνών σε επίπεδο Α’ Εθνικής, αλλά και σε Ζάκυνθο (Δ’ Εθνική), ΕΑ Ρεθύμνου (Β’ Εθνική).
Ως προπονητής , εδώ και πολλά χρόνια έχει δουλέψει σε Παναιτωλικό, Φωκικό, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Ήφαιστο Αγρινίου, Πλατανιά Χανίων (με τον οποίο έζησε την καλύτερη προπονητική στιγμή του, οδηγώντας τον το 2009 στη Γ’ Εθνική!),Επισκοπή και ΑΕ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΗΓΗ agrinionews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου