Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Σπανουδάκης στο Αγρίνιο

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση ανέλαβε να πραγματοποιήσει το διοικητικό συμβούλιο του εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  για άτομα με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με αναπηρία το, Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα
Η εκδήλωση θα γίνει στο Παπαστράτειο  Μέγαρο Αγρινίου και την εμφάνισή του θα κάνει ο συνθέτης Σταμάτης  Σπανουδάκης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, θα παρουσιάσει με τη συνοδεία της κιθάρας κάποια τραγούδια του, ενώ σε video wall θα προβάλλονται σπουδαίες μουσικές στιγμές από το έργο του καλλιτέχνη. Στο τραγούδι θα τον συνοδεύει  η κ. Στελίνα Κονιτοπούλου και στο βιολί ο κ. Νίκος Μάκαρης.
Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι «Ελλάδα, Χριστός και αδύναμος άνθρωπος». Μετά την προσέλευση των επισήμων χαιρετισμό θα απευθύνει η κ. Μαρία Χρονοπούλου μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, η χορωδία των νέων του εργαστηρίου με την κ.Νικολίνα Σταματοπούλου στο πιάνο,  θα αποδώσουν τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου