Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

NEOΣ (ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ

Όπως ακριβώς σας είχαμε μεταδώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα κατ'αποκλειστικότητα (πω-πω αρχίζω να ψωνίζομαι..) ο οδοντίατρος κ. Καπότης είναι οριστικά παρελθόν για το ΚΑΦΚΑ της Αμφιλοχίας. Δεν μπορώ να ξέρω τους λόγους απομάκρυνσής του πριν καλά-καλά αναλάβει ο άνθρωπος (που είναι και σε δύσκολη θέση πλέον) , αλλά αυτή μάλλον σχετίζεται με το θόρυβο που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα γύρω από το ΚΑΦΚΑ, τις αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ της Αμφιλοχίας αλλά και άλλους λόγους.. που μάλλον δεν θα τους μάθουμε ποτέ.
Ο Πάνος Μαλιγιάννης από το Λουτρό είναι ο νέος πρόεδρος του Κέντρου, με γνώσεις στα οικονομικά όπως μαθαίνω και πρώην υπάλληλος του ΚΕΠ στην Αμφιλοχία. Είναι και από την περιοχή, είναι και κάτω των 40 οπότε οι αντιδράσεις θα μετριαστούν. Για αντιπρόεδρος (μιας και επίσης τον κ. Πολύζο από το Μενίδι τον "έφαγε η μαρμάγκα") προορίζεται επίσης Αμφιλοχιώτης και αυτοδιοικητικός.
Η νέα διοίκηση να μην δώσει συγχωροχάρτι στον "πολλά βαρύ" Αρβάλη. Να γίνει έλεγχος πεπραγμένων σε όλα τα επίπεδα. Αλλά σε όλα..

1 σχόλιο:

  1. ο κυριος καποτης ειχε μεινει με την εντυπωση οτι θα ειναι αυτος προεδρος ΚΑΦΚΑ, καθως του το ειχε ανακοινωσει η υπουργος. τελικα εχουν δικιο οσοι λενε οτι το δημαρχειο της αμφιλοχιας θυμιζει βατικανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή