Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ



ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΩΜΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ
Στις εκδηλώσεις της ΤΕΔΚ που ολοκληρώθηκαν χθες στην Αμφιλοχία για τον Καλλικράτη και ειδικά σε αυτη του Αγρινίου, ξεχώρισαν για τις παρεμβάσεις τους οι πρόεδροι του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου και της ΕΑΣ Αγρινίου, που είπαν τα πράγματα με τ'όνομά τους.
Ο Πάνος Τσιχριτζής είπε λοιπόν πως πολύ νωρίς εγκαταλείφθηκε το αίτημα για αλλαγή περιφέρειας. "Η υπόθεση ξεπουλήθηκε" τόνισε και δεν εχει άδικο. Μίλησε για "μηχανισμούς τηλεφωνημάτων" και ενα "κοψε ράψε" ενώ φάνηκε ενοχλημένος για τον τρόπο με τον οποίο, μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του Ραγκούση επιδιώκεται να κλείσει ο χάρτης. "Εξι δήμοι είναι υπεραρκετοί" είπε ακόμα ο πρόεδρος και κατήγγειλε ειδικά για το Αγρίνιο προσπάθειες να αποδυναμωθεί και να ψαλιδιστεί η πόλη, τονίζοντας πως "Οι κοινωνίες πρέπει να αντισταθούν στο καπέλωμα"
Ενα βήμα παραπέρα προχώρησε και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου που σημείωσε πως δεν μπορεί να διαμελιστεί η παραγωγικότητα και η παραγωγική τάξη των αγροτών της περιοχής, προτείνοντας το Αγρίνιο να συνενωθεί ακόμη και με το Θέρμο και τη Μακρυνεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου