Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΑΧΕΛΩΟ


TA EBAΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗΕιδικό πρόγραμμα ύψους 3 δισ. ευρώ με στόχο την αναζωπύρωση και ανάπτυξη της περιφέρειας ανακοίνωσε από τη Λάρισα ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης. Ο υφυπουργός Υποδομών μετείχε την Πέμπτη σε τεχνική σύσκεψη, που έγινε στην περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία εδρεύει στη Λάρισα, με τη συμμετοχή και της αντίστοιχης διαχειριστικής αρχής και εξέτασε έργα θεσσαλικού ενδιαφέροντος που εντάσσονται στα τομεακά προγράμματα του υπουργείου του. Όπως είναι φυσικό επί τάπητος οι Θεσσαλοί έθεσαν το θέμα του Αχελώου.
Αναφερόμενος στο θέμα του Αχελώου ο κ. Μαγκριώτης είπε ότι σε συνεργασία των υπουργείων Υποδομών και Περιβάλλοντος συγκροτείται επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα επισκεφτεί τις επόμενες μέρες τη περιοχή, με ρητή εντολή να μελετήσει την υφιστάμενη κατάσταση και να υποδειχτεί ποια έργα μπορούν να συνεχιστούν χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.
Εξάλλου, αίσθηση έκανε το σχόλιο του υφυπουργού περί προκαταλήψεως του Συμβουλίου της Επικρατείας και τάχθηκε μάλιστα υπέρ της πρόσκλησης των μελών του στην περιοχή προκειμένου να σχηματίσουν ίδια άποψη.
Επανέλαβε δε τη δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι η Θεσσαλία δε θα μείνει χωρίς υδάτινους πόρους.
efpoliteia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου