Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

EIΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ


ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΓΕΡΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΑΚΑ!
Κάθε Μεγάλη Τετάρη, ημέρα του Μυστικού Δείπνου, ο νομάρχης Θύμιος Σώκος δειπνεί με τα τοπικά μουμουε. Τοχει κάτι σαν παράδοση εδώ και πάνω από μια δεκαετία και ειδικά η χθεσινή φορά αναμένονταν με ενδιαφέρον, μιας και ήταν η τελευταία που ο νομάρχης με αυτήν την ιδιότητα το έκανε.
Δυο πράγματα κυρίως προκάλεσαν εντύπωση. Οι αναφορές του στις περιφερειακές εκλογές, όπου πολλές φορές επανέλαβε πως δεν τρελαίνεται να ενταχθεί σε μια διαδικασία κουτσομπολιού, λέγοντας επίσης πως δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο άγχος αν δεν θα ει ναι υποψήφιος τελικά! Τώρα τον πιστέψαμε.. αν και σε κάποιους λέει φάνηκε πως ίσως ο νομάρχης γυρίζει σελίδα στα αυτοδιοικητικά, αποδεχόμενος πληροφορίες που τον θέλουν να μην είναι τελικά υποψήφιος. Όχι οτι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική το "σαράκι" δεν φεύγει ποτέ.
Το δεύτερο είναι οι σαφείς αιχμές που άφησε κατά πολιτικού προσώπου του νομού. Μιλώντας για την ποιότητα των πολιτικών είπε δυο-τρεις φορές πολιτική δεν είναι να περιφέρεσαι με ύφος ωραίου, με μεϊκ απ και βαμμένο μαλλί.. Τωρα για όσους γνωρίζουν οτι με την Γιαννακά είναι στα μαχαίρια, αντιλαμβάνονται για που προορίζονταν το σχόλιο.
Κατά τα άλλα αναφέρθηκε σε διάφορες παρεμβάσεις στην περιοχή, ενώ σχολιάστηκαν μου λένε και δυο ηχηρές απουσίες ανθρώπων των τοπικών media που είναι βασικοί υποστηρικτές του, καθώς και το γεγονός ότι ο τοπικός καναλάρχης δεν ξεκόλλησε από δίπλα του.

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΩΣΗΜΟ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΗ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΣΤΡΩΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μας βρε κεραμιδόγατε ποιές ήταν οι ηχηρές απουσίες για να βγάλουμε συμπέρασματα! Και γιατί ήταν τόσο μα τόσο ηχηρές που κάνεις ειδική μνεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ..ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδιά, δεν τα λετε εσείς καλλύτερα; Αφου φαινεται πως ησασταν εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Η ΗΧΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΑΧ ΧΑΧ ΧΧΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή