Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΧΑΡΤΗ Η "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"


ΜΕ ΕΦΤΑ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΘΕΡΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΚΥΝΘΟ-ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Η Κυριακάτικη "Απογευματινή" είναι η μόνη εφημερίδα που αύριο δημοσιεύει χάρτη με τις συνενώσεις των δήμων στην Ελλάδα, αξιοσημείωτο αυτό εαν αναλογιστούμε πως άλλες- μεγαλύτερες εφημερίδες θα έδιναν τα "ρέστα" τους για κάτι τέτοιο. Κρατάμε οπότε και μια επιφύλαξη, την οποία έχει και η ίδια η εφημερίδα,αλλά ειδικά για την Αιτωλοακαρνανία, η "Απογευματινή" δημοσιεύει αύριο πως ο νομός πηγαίνει για εφτά δήμους και συγκεκριμένα: Ενας δήμος στη Ναυπακτία μαζί με Χάλκεια, με το Μεσολόγγι συνενώνονται και οι δήμοι Αρακύνθου και Αγγελοκάστρου, και με το Θέρμο μόνο ο δήμος Μακρυνείας.
Στο Αγρίνιο πάνε οι δήμοι Στράτου, Παρακαμπυλίων, Παναιτωλικού, Νεάπολης, Θεστιέων και Παραβόλας ενώ δημιουργούνται δυο δήμοι στο Ξηρόμερο.

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΟ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!ΜΙΚΡΟΙ ΚΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή